Başkan Uzun'un Hizmetleri Takdir Topladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'un Hizmetleri Takdir Topladı

Başkan Uzun\'un Hizmetleri Takdir Topladı

Başkan Uzun, "3,5 yılda yaptığımız hizmetlerle İstanbul'da köklü birçok belediyeye örnek olduk.

01.10.2012 16:00  Güncelleme: 21:28

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, "3,5 yılda yaptığımız hizmetlerle İstanbul'da köklü birçok belediyeye örnek olduk. Tüm bunlar sizlerin bana verdiği destek ve güven ile oldu" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 3.5 yılda ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Danışma Meclisi'nin "Yerel yönetimler" konulu toplantısı Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü'nün ev sahipliğindeki toplantıya AK Parti İstanbul milletvekilleri Tülay Kaynarca, Harun Karaca, Ünal Kacır ve Nurettin Nebati, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit ile Beylikdüzü ilçe teşkilat mensupları katıldı.

Danışma Meclisi'nde konuşan Başkan Uzun, göreve geldikten sonra hayata geçirilen ve planlanan projeleri anlattı. Uzun, yaklaşık 3,5 yıl gibi kısa bir sürede eğitim, sağlık, altyapı, çevre düzenlemeleri, parklar, sahil düzenlemeleri, tapu, kültür, sanat, spor, geri dönüşüm ve birçok alanda yapılan hizmetleri rakamlarla sıraladı. Gerçekleştirilen ve planlanan tüm projeler, partililerinden de büyük alkış aldı.

TÜM TEŞKİLATA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Başkan Uzun, "Beylikdüzü'ne 'Sevgi ile büyüyen şehir' dedik. Sizlerin de şahidi birçok projeyi hayata geçirdik, bu şehri birlikte sevgi ile büyütmeye başladık. Hamdolsun ki yüzümüzü kara çıkarmadık. Sizlerin de boynunu eğdirmedik. Yaptığımız hizmetlerle İstanbul'da köklü birçok belediyeye örnek olduk. Tüm bunlar sizlerin bana verdiği destek ve güvenle oldu. Ben bu anlamda, İlçe Başkanımız başta olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BAŞKAN UZUN, BEYLİKDÜZÜ İÇİN BİR ŞANS"

AK Parti İlçe Başkanı Av. Bülbüllü ve milletvekilleri, yaptıkları konuşmalarda Başkan Uzun'un Beylikdüzü için bir şans olduğunu ifade ederek, marka belediyeciliği denildiğinde Beylikdüzü'nün iyi bir örnek teşkil ettiğini ifade ettiler. Konuşmalarda ayrıca Beylikdüzü'nün sahip olduğu teşkilatın dinamik yapısının ilçeye daha uzun yıllar hizmet edebilecek nitelikte olduğu ifade edildi. Toplantının son bölümünde milletvekilleri, Başkan Uzun ve İlçe Başkanı Av. Bülbüllü partililerinden gelen soruları yanıtladı.

"BİRİLERİ SUYU BULANDIRIYOR, İTİBAR ETMEYİN!"

Son günlerde dolaşan söylentilere göre bir sonraki dönem aday olup olmayacağı ile ilgili yanlış yorumların yapıldığını belirten Başkan Uzun, "Birileri suyu bulandırıp, bulanık suda balık avlamaya çalışıyor. Bunlara itibar etmeyin. Ben partimin bir neferiyim ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan gidiyorum. Partimin yetkili organları ve halkımızın teveccühü ile burada olmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'un Hizmetleri Takdir Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement