Başkan Necip Büyükaslan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Başkan Necip Büyükaslan'a Teşekkür Plaketi

Başkan Necip Büyükaslan\'a Teşekkür Plaketi

Adıyaman Müftü Vekili Musa Çiftçi, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan'ı ziyaret ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

31.08.2013 19:36  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Müftü Vekili Çiftçi'ye Müftülük Personel Şube Müdürü İsmail Karaman ve Müftülük Yaz Spor Okulları Koordinatörü Ahmet Uyanık eşlik etti. Müftü Vekili Musa Çiftçi; "Şu an Belediye Başkanımız Sayın Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret etmekteyiz. Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimize sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek ve plaket sunmak amacıyla ziyaretine gelmiş bulunmaktayız. Bu yıl 4 bin öğrencimiz, Belediyemizin yüzme havuzunda, yüzme öğretmenleri ve rehberleri nezaretinde 2 ay boyunca yüzme sporu yaptı. Bu manada teşkilatımız, öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimiz adına Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Belediye olarak, daha önceleri de farklı şekillerde Müftülüğümüze çeşitli hizmetlerde bulunuldu. Örneğin Müftülüğümüzün ön kısmını, yani hacıları yolcu ettiğimiz alana kilitli parke taşı döşendi. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah hizmetleri devam edecektir" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten belediye başkanı m. Necip büyükaslan ise şunları söyledi: "Çok değerli Müftü Vekilimiz, hocalarımız bizlere nezaket ziyaretinde bulunmaktadırlar. Tayini çıkmış olan Müftümüz Mehmet Öztürkçü hocanın bizlere bazı talepleri olmuştu: Taleplerini değerlendirdikten sonra Müftülük binasının batıya bakan geniş avlusuna kilitli parke taşı döşedik. Müftülük Caddesi'nin altyapı, kaldırım ve asfaltını yaptık. Müftülük binasının ön kısmına bir otopark ihdas ettik. Çünkü bu elzemdi. Hac ve umre adaylarını uğurlamaya giden yakınları o bölgede sıkıntı yaşıyorlardı. Şu anda o sıkıntı ortadan kalktı. Müftülük binamızın yanında imar düzenlemesine giderek yeni bir arsaya kavuşturduk.

Keza Ahmet Uyanık hocamız, Yaz Kur'an Kursları kapsamında camilerde kurs gören çocuklara Belediyemizin yüzme havuzlarını istifade etmesi doğrultusunda bir talepte bulundu. Biz de bunu memnuniyetle kabul ettik. Her gün, Karadağ Mesire Alanı'nda bulunan yüzme havuzlarımızda öğrencilere saat 13.00 ile 16.00 arası günde 3 saat yüzme sporu olanağı sağladık. Sezon boyunca camilerde Kur'an Kursu'na giden toplam 4 bin civarında gencimize bu imkânı sağladık.

Bu imkânın sağlanması konusunda bize teklif getiren çok değerli Müftü hocamız ve müftülük çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum. Onların anne ve babalarına da teşekkür ediyorum. Yaz boyunca Kur'an öğrenmeleri için kursa göndermişler. Belediye doğumdan ölüme kadar her türlü hizmeti sunan bir kuruluştur ve tüm vatandaşlarındır. Hayırlı hizmetler konusunda bize gelen her teklifi değerlendir, gücümüz nispetinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu hayırlı hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. 'Durmak yok yola devam' diyoruz. Hocalarımıza, yapmış oldukları bu nazik ziyaretten ve vermiş oldukları plaketten dolayı teşekkür ediyorum. Yüzme sporunda öğrencilere kurs veren değerli hocalarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Necip Büyükaslan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement