Başkan Kocadon Güvercinlik'te Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocadon Güvercinlik'te Esnafları Ziyaret Etti

Başkan Kocadon Güvercinlik\'te Esnafları Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Yarımada genelindeki ziyaretlerine Güvercinlik Köyü'yle devam etti.

25.02.2014 11:10

Başkan Mehmet Kocadon, Güvercinlik Köyü'nde esnaflara yaptığı ziyaretlerde, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Ziyaretlerinde Başkan Kocadon'a Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Güvercinlik Muhtarı Mehmet Gereme, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda partili eşlik etti.

"Güvercinlik'e meydan lazım"

Esnaf ziyaretleri sırasında Soner Ülker'in işlettiği Eren Cafe'de vatandaşlarla buluşan Başkan Kocadon, Güvercinlik halkının gösterdiği ilgi nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Eğer esnaf ziyaretimiz böyleyse, Güvercinlik'e geldiğimizi haber etseydik eğer, kim bilir nasıl olurdu? Muhtarım, bak! Meydan lazım buraya, meydan bulacağız buraya geldiğimizde. En kısa zamanda arkadaşlar, yine geleceğiz. Bir yandan Güvercinlik'le ilgili projelerimizi yapıyoruz, bir yandan da sizin sıkıntılarınızı, dertlerinizi gidermek için muhtarımızla sık sık görüşüyoruz. 'Yaparız, ederiz' demekle olmuyor bu işler, arkadaşlar. Hepimiz Güvercinlik'in durumunu biliyoruz. Temizliğinden tutun da tapusuna kadar… Güvercinliğimizin birçok sorunu var. Muhtarım burada çok güzel bir çalışma yaptı. Hem altyapıyla olsun, hem üstyapıyla olsun, ama geçenlerde sıkışmış, bir yere bir şey yaptıracak. Beni aradı, ben de kendisine her türlü yardımcı olabileceğimi söyledim. Sonuçta Muhtarımız, kendisi için değil, Güvercinlik halkı için bir şeyler yapmaya çalışan bir arkadaşımız. Bize de onun arkasında durmak yakışır."

"Temelimiz CHP, ailecek sizi destekliyoruz"

Güvercinlikli vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde süren ziyaretlerde, bir vatandaş Başkan Kocadon'a, "Başkanım, zaten bizim temelimiz CHP, ailecek sizi destekliyoruz." dedi. Elini sıkıp tokalaştığı vatandaşlar da, "Başkanım, yolunuz açık olsun, her zaman seninleyiz" diyerek başkana destek verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocadon Güvercinlik'te Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement