Başkan Ergün Mahalle Ziyareti Yaptı, İşyeri Açtı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Mahalle Ziyareti Yaptı, İşyeri Açtı

Başkan Ergün Mahalle Ziyareti Yaptı, İşyeri Açtı

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bu Hafta Laleli Mahallesi'ni Ziyaret Etti Ve Hacıoğlu Kebap Ve Lahmacun Adlı İşyerinin Laleli Şubesinin Açılış Törenine Katıldı.

29.05.2010 14:39

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Laleli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Ergün'e mahalle ziyaretinde Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Belediye Meclis Üyeleri ve Laleli Mahalle Muhtarı Cemil Tozlu da eşlik etti. Laleli Camii'nde Cuma namazı çıkışında cemaatin cami tuvaletiyle ilgili taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, cami tuvaletinin yenilenmesi için gerekli çalışmanın yapılacağı sözünü verdi. Mahalle Muhtarı Cemil Tozlu'dan mahallenin sorunlarıyla ilgili taleplerini dinleyen Başkan Ergün, mahallenin işgaliye ve bazı bölgelerde oluşan otlarla ilgili sıkıntılarının olduğunu tespit etti. Kaldırım işgaliyesi ile ilgili belirlenen yerlerde 60 santimetre, ana arterlerde ise sıfır işgaliye olarak uygulanmasına devam edeceğini belirten Başkan Ergün, otların temizlenmesi için çalışma başlatılması talimatını verdi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalle ziyaretinin ardından Hacıoğlu Kebap ve Lahmacun adlı işyerinin Laleli şubesinin açılış törenine katıldı. Açılışa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Zeki Özkan, Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Belediye daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. İşyerinin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu güzel Cuma gününde açılışı gerçekleştirilen Hacıoğlu Kebap ve Lahmacun adlı işyerinin Laleli şubesinin hayırlı olasını diliyorum. Bol kazançlar getirmesini diliyorum. Hacıoğlu'nu Manisa'da bir marka haline getiren işyeri sahibini de ayrıca tebrik ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından işyerinin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Mehmet Zeki Özkan, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Milletvekili Mehmet Çerçi birlikte kesti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Mahalle Ziyareti Yaptı, İşyeri Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement