Başkan Ergün Başsavcı Çiçekli'yi Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Başsavcı Çiçekli'yi Ağırladı

Başkan Ergün Başsavcı Çiçekli\'yi Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ve Milli Parklar Bölge Müdürü Kerim Gençoğlu'nu makamında ağırladı.

24.04.2019 16:06  Güncelleme: 16:07

Çiçekli ve Gençoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Cengiz Ergün'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde aldığı yüzde 52.77 oyla bir kez daha Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cengiz Ergün'e tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ve Milli Parklar Bölge Müdürü Kerim Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün makamına konuk oldular. Çiçekli ve Gençoğlu, Başkan Ergün'e yeni hizmet döneminde başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, bir beş yıl daha halkın teveccühleri ile Manisa'ya hizmet edeceğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Başsavcı Çiçekli'yi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement