Başkan Duruay'a KAI' Derneğinden Nazik Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Duruay'a KAI' Derneğinden Nazik Ziyaret

Başkan Duruay\'a KAI\' Derneğinden Nazik Ziyaret

Fatih Duruay'ı makamında ziyaret eden KAI Derneği, Başkan Duruay'a çalışmaları için başarılar dileyip, gümüş tabak üzerine Başkan Duruay'ın resmi baskılı tabak hediye etti.

07.05.2014 15:31

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı makamında ziyaret eden KAI Derneği, Başkan Duruay'a çalışmaları için başarılar dileyip, gümüş tabak üzerine Başkan Duruay'ın resmi baskılı tabak hediye etti.

Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Çevre İlleri Kültür, Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Kara ve beraberindeki dernek yönetimi, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı makamında ziyaret etti. Dernek adına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Dernek Başkanı Salih Kara ve Onursal Başkanı Cemil Yıldırım, Başkan Fatih Duruay'a gümüş tabak üzerine Başkan Duruay'ın resmi baskılı tabak hediye etti. Başkan Duruay da, KAI Derneği'ne ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür etti.

Gölbaşı'nı Hak Ettiği Yere Getireceğiz

KAI Derneği'nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Fatih Duruay, ziyarete gelen dernek başkanı ve yönetimine teşekkür edip şunları söyledi; "Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Diğer hemşehri derneklerimiz gibi siz de Gölbaşımızda kendi kültürünüzü yaşatmak için yaptığınız etkinlikler ile ilçemizin değerini arttırıyorsunuz. Ziyaretiniz, başarı dilekleriniz ve hediyeleriniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber yürüteceğimiz çalışmalar ile Gölbaşımızı hak ettiği yere getireceğiz." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Duruay'a KAI' Derneğinden Nazik Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement