Başkan Altepe Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Altepe Güven Tazeledi

Başkan Altepe Güven Tazeledi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Sağlıklı Kentler Birliği Bursa Buluşmasında Yapılan 14. Olağan Meclis Toplantısında Güven Tazeleyerek, Yeniden Birliğin Başkanı Seçildi.

08.04.2011 13:49  Güncelleme: 13:50

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sağlıklı Kentler Birliği'nin 14. olağan meclis toplantısında güven tazeleyerek, yeniden birlik başkanlığına seçildi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Hüdavendigar Salonu'nda yapılan

Sağlıklı Kentler Birliği 14. olağan meclis toplantısında seçim heyecanı yaşandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 37 oyla yeniden Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı oldu. Birlik başkanvekilliğine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal seçildi. Birliğin asil katip üyeliklerine 34 oyla Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ve Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi Haydar Han, yedek katip üyeliklerine de 33 oyla Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Nazmiye Höbek getirildi.

Sağlıklı Kentler Birliği encümen üyeliklerine de Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Recep Demirhan, Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Süzer, Denizli Belediyesi Meclis Üyesi Turgay Besim, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Füsun Şenis ve Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi Haydar Han seçildi. Açık oylama yoluyla birliğin Plan ve Bütçe Komisyonu'nu da Muğla Belediyesi Meclis Üyesi Arif Yılmaz, Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Nazım Usta ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Celal Demir oluşturdu.

2010 yılı mali gelir ve gider bütçesinin de değerlendirildiği toplantıda, 2010 yılı faaliyet raporunu Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Nalan Fidan sundu. Sağlıklı Kentler Birliği'nin hedefinin büyümek olduğuna işaret eden Fidan, birliğin dönem süresince yaptığı çalışmaları da anlattı.

Sağlıklı Kentler Birliği'nin Eylül buluşmasının, Eskişehir'de, Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe belediyelerinin ortak organizasyonuyla gerçekleştirilmesine oybirliğiyle karar verildi.

Öte yandan, yeniden birlik başkanlığına seçilen Başkan Altepe, şehirleri daha sağlıklı ve yaşabilir bir hale getirmek için tüm üyelerin örnek projelerini beklediklerini belirterek, Bursa ve Sağlıklı Kentler Birliği olarak yapılacak çalışmalara gereken desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Altepe Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement