Başbuğ'dan Tekin'e Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başbuğ'dan Tekin'e Moral Ziyareti

Başbuğ\'dan Tekin\'e Moral Ziyareti

Eski Genelkurmay Başkanı emekli orgeneral İlker Başbuğ, Çapa Tıp Fakultesi'nde kanser tedavisi gören emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin’i ziyaret etti.

24.03.2014 20:16

Eski Genelkurmay Başkanı emekli orgeneral İlker Başbuğ, Çapa Tıp Fakultesi'nde kanser tedavisi gören emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'i ziyaret etti.

Eski Genelkurmay Başkanı emekli orgeneral İlker Başbuğ, Çapa Tıp Fakultesi Onkoloji servisinde pankreas kanseri tedavisi gören Balyoz ve Ergenekon davaları sanıklarından emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'i ziyaret etti.

Yaklaşık bir saat içeride kalan Başbuğ'un ziyareti Tekin'e oldukça moral verdi. Tekin'in eşi Müge Tekin ise ziyarete gelen Başbuğ'u ziyaretin sonunda kapıya kadar uğurladı. Müge Tekin, Başbuğ'a ziyaretinden ötürü teşekkür etti ve sarılarak uğurladı.

Çıkışta basın mensuplarının sorularına yanıt veren Başbuğ, "Beklentimin üzerinde iyi gördüm. Direnci ve morali yerindeydi. Muzaffer'i ben küçüklüğünden beri tanıyorum. Çok dirençlidir güçlüdür. Allah'ın yardımıyla ailesinin desteği ile bu hastalığı yeneceğine inanıyorum. Şuanda sağlık durumu iyi. Hastanede gereken ilgi ve tedaviyi sağlıyormuş. O açıdan da ben çok mutlu oldum. Bu tip durumlarda moral çok önemlidir. Umut ediyorum bu hastalığında üstünden gelecektir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbuğ'dan Tekin'e Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement