Başbakan Erdoğan Trump Towers'ta Gezdi; Alışveriş Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan Trump Towers'ta Gezdi; Alışveriş Yaptı

Başbakan Erdoğan Trump Towers\'ta Gezdi; Alışveriş Yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı Trump Towers Mall'daki mağazaları dolaştı.

20.04.2012 02:43

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı Trump Towers Mall'daki mağazaları dolaştı.

D&R mağazasına giren Erdoğan, buradan birkaç tane kitap satın aldı.

Haber: Pınar ÇITAK KOYGUN - Kamera: İdris TİFTİKÇİ/ İSTANBUL DHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı eşi Ahmet Faralyalı, Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ile yönetim kurulu üyesi eşi Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Hanzade Doğan Boyner ile eşi Osman Boyner ile birlikte açılışın ardından mağazaları dolaştı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN MAĞAZA AÇILIŞI YAPTI

Erdoğan ilk olarak eşi Emine Erdoğan ile Sarar mağazasının açılışını yaptı. Erdoğan " Sarar'ın 260. mağazası. Maşallah . Hayırlı olsun. Bol bereketli kazançlar temenni ediyorum. ya Allah Bismillah " diyerek kurdelayı kesti. Ardından Lc Waikiki mağazasının da açılışını yapan Erdoğan, Kiğılı mağazasına gitti. Kiğılı giyimin sahibi Abdullah Kiğılı'ya ' Bu kaçıncı mağaza " diye soran Erdoğan " 220. mağaza. Maaşallah. Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin " diyerek kurdelayı kesti. Açılışın ardından Erdoğan, mağazadaki anı defterine de duygularını yazdı.

ERDOĞAN D&R'DAN KİTAP SATIN ALDI

Daha sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte D&R mağazasını gezen Erdoğan'a Cihannüma ve İstanbul adlı kitaplar hediye edildi. Başbakan Erdoğan burada alışveriş de yaptı. Erdoğan çocuklar için hazırlanan ve oyuncak dinazorların bulunduğu standını da inceledi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile kitap standını inceleyen Erdoğan, gazeteci Taha Akyol'un yazdığı "Atatürk'ün İhtilal Hukuku", " Türkler ve Ermeniler ", Taha Akyol ve Aydın Menderes'in birlikte yazdığı " Babam Adnan Menderes " kitaplarını aldı. Mehmet Ali Birand'ın "28 Şubat Son Darbe" kitabını ve DVD'sini de alan Erdoğan, Ahmet Davutoğlu 'nun " Stratejik Derinlik " kitabını almayı da ihmal etmedi. Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile ardından Mudo mağazısına girdi. Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu ile bir süre sohbet eden Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'a " Hanım hanım. Mobilya da satılıyor " dedi ardından da sergilenen mobilyaları eşine gösterdi. Emine Erdoğan da, Mustafa Taviloğlu'ndan mobilyalarla ilgili bilgi almayı ihmal etmedi. Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan daha sonra asansöre binerek üst kata çıktı. Bir süre Trump Towers Mall'da kalan Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan çıkışta bekleyen vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Hanzade Doğan Boyner uğurladı. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan daha sonra Atatürk Havalimanı'na hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan Trump Towers'ta Gezdi; Alışveriş Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement