Başbakan Erdoğan'ın Aile Kabristanına Gençlerden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'ın Aile Kabristanına Gençlerden Ziyaret

Başbakan Erdoğan\'ın Aile Kabristanına Gençlerden Ziyaret

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın aile mezarlığını ziyaret eden gençler, Başbakan Erdoğan’ın futbolcu olmasına izin vermeyen baba Ahmet Erdoğan’a ve annesi Tenzile Erdoğan’a dua ettiler.

05.08.2014 18:09

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın aile mezarlığını ziyaret eden gençler, Başbakan Erdoğan'ın futbolcu olmasına izin vermeyen baba Ahmet Erdoğan'a ve annesi Tenzile Erdoğan'a dua ettiler. Gençler, "Sayın Başbakanımızı tanıdığımızdan bugüne ilk defa onun üzüldüğü bir şeye çok sevindik" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan babası Ahmet ve annesi Tenzile Erdoğan, bir grup genç tarafından ziyaret edildi. Ziyarete Makedonya'dan Başbakan Erdoğan'a destek için gelen gençler de katıldı.

Burada dua eden gençler, adına bir açıklama yapan AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akif Ekşi, "Burada bulunan merhum amcamıza ve merhume Tenzile annemize Allah'tan rahmet diliyoruz. Böyle bir evlat yetiştirdikleri ve dünyanın böyle bir Başbakan'dan böyle bir liderden istifade etmesini sağladıkları için Allah iki cihanda da makamlarını ala eylesin" dedi.

"SAYIN BAŞBAKANIMIZI TANIDIĞIMIZDAN BUGÜNE İLK DEFA ONUN ÜZÜLDÜĞÜ BİR ŞEYE ÇOK SEVİNDİK"

Başbakan Erdoğan'ın futbolcu olmasına izin vermeyen Ahmet Erdoğan'a da minnet duyduklarını ifade eden Ekşi, "Öncelikle şunu söylemekte fayda görüyorum. Hayır görünen de şer, şer görünende de hayır olabilir. Zamanında Ahmet Erdoğan amcamızın Sayın Başbakanımızın futbol oynamasına engel olması o dönemde Sayın Başbakanımız için şer görünse de ümmet için hayra döndü. ve Sayın Başbakanımızın bize öğrettiği teşkilatçılık mantığında liderin üzülmesi ile üzülen sevinmesi ile sevinen bir teşkilatçılık vardır. Ancak biz belki de Sayın Başbakanı tanıdığımızdan bugüne ilk defa onun üzüldüğü bir şeye çok sevindik. Zira onun futbol oynamaması bugün bizim böyle bir lider sahibi olmamıza vesile oldu" dedi.

Makedonya'dan gelen gençler de Başbakan Erdoğan'a destek vermek için Türkiye'de olduklarını belirterek, daha sonra da Erdoğan'ı yetiştiren anne ve babasına dua etmek için mezarlığa geldiklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'ın Aile Kabristanına Gençlerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement