Başbakan, Ameliyat Olan Çalışma Bakanı Çelik'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakan, Ameliyat Olan Çalışma Bakanı Çelik'i Ziyaret Etti

Erdoğan'ın grup toplantısında teşekkür etmediği Faruk Çelik'e ziyareti, "kızgın" iddialarını bitirdi.

23.05.2014 22:53  Güncelleme: 09:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, divertikül hastalığına bağlı olarak bağırsak perforasyonu nedeniyle acil olarak ameliyat olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i hastanede ziyaret etti. Salı günü grup toplantısında Soma'daki çalışmalardan dolayı Bakan ve kurumlara teşekkür eden ancak Faruk Çelik'in ismini zikretmeyen Başbakan'ın Çelik'e kızgın olduğu iddiaları ortaya atılmış ve Bakan ile arasının açıldığı söylenmişti ancak Başbakan'ın Çelik'i ziyareti bu söylentileri bitirdi.

ACİL AMELİYAT OLMUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, divertikül hastalığına bağlı olarak bağırsak perforasyonu nedeniyle acil olarak ameliyat olmuştu.

BAŞBAKAN'I OĞLU KARŞILADI

AK Parti Genel Merkezi'ndeki çalışmalarını tamamlayan Başbakan Erdoğan, Çelik'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Başbakan Erdoğan'ı hastaneye gelişinde, Çelik'i ziyarette bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Faruk Çelik'in oğlu ve hastane yetkilileri karşıladı.

YARIM SAAT KALDI

Yetkililerden Bakan Çelik'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, yaklaşık yarım saat kaldığı hastaneden daha sonra ayrıldı. 

Başbakan, Ameliyat Olan Çalışma Bakanı Çelik\'i Ziyaret Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan, Ameliyat Olan Çalışma Bakanı Çelik'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ölüm de zor, ötesi de: HASTA YAKINLARI HASTANE BAHÇELERİNDE YATIYOR ARTIK HEM HASTAYA HEM DE YAKINLARINA YATAK VERİLMELİ ALLAH KİMSEYİ BÜYÜK HASTALIKLARA DÜŞÜRMESİN 5 2 Yanıtla
  • M.ÖZEL: ALLAH BAK BU OLMADI HASTANE ÇALIŞANLARI OLARAK TAŞERONDAN BAHSEDİYORUM İYİLEŞTİRME YAPACAKTI YİNE SALLANTIYA GELDİK HASTALANACAK VAKİTMİYDİ SAYIN BAKANIM TÜHHH ÇOK ÜZÜLDÜM :) 2 1 Yanıtla

Advertisement