Başbakan Erdoğan, Abdurrahim Karakoç'un Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan, Abdurrahim Karakoç'un Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Başbakan Erdoğan, Abdurrahim Karakoç\'un Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önce Sincan Belediyesi'ni ziyaret etti.

24.06.2012 03:51

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önce Sincan Belediyesi'ni ziyaret etti. Erdoğan, daha sonra 7 Haziran'da vefat eden şair ve yazar Abdurrahim Karakoç'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Erdoğan, dün akşam saatlerinde Başbakanlık Resmi Konutu'ndan ayrılarak, Sincan'a geçti. Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan'la birlikte Sincan Belediyesi'ni ziyaret etti. Erdoğan'ın ziyareti yaklaşık 40 dakika sürdü.

Erdoğan, çıkarken belediye önünde toplanan vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılaştı. "Sincan seninle gurur duyuyor" şeklinde tezahüratlarda bulunan vatandaşlara Başbakan Erdoğan, el sallayarak teşekkür etti.

KARAKOÇ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Belediyeden ayrılan Erdoğan ve kızı, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Abdurrahim Karakoç'un evini ziyaret etti. Başbakan Erdoğan, Abdurrahim Karakoç'un oğlu Türk İslam Karakoç'a ve aile üyelerine başsağlığı dileklerini iletti. Basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmediği ziyarette, Erdoğan ve kızı yaklaşık 1 buçuk saat kaldı. Daha sonra buradan ayrılan Erdoğan ve kızı, Subayevler'deki evine geçti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan, Abdurrahim Karakoç'un Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement