Başarı "Ortak Katkı" ile Geldi - Son Dakika
Güncel

Başarı "Ortak Katkı" ile Geldi

Başarı "Ortak Katkı" ile Geldi

Isparta'nın YGS'de aldığı başarı eğitim camiasında memnuniyetle karşılandı.

01.04.2013 18:07

Isparta'nın YGS'de aldığı başarı eğitim camiasında memnuniyetle karşılandı.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda Türkiye beşinciliğini değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, YGS'deki başarıda öğretmenlerden öğrencilere, ailelerden okul yönetimlerine kadar herkesin ortak katkısı olduğunu söyledi. Elde edilen başarıdan eğitim camiası olarak büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Öztürk, "Bugün YGS sonuçları açıklandı. Çok mutluyuz. Isparta olarak genel değerlendirmede tüm puanlarda 5'inci sırada oluşumuz bizi mutlu etti. Geçen yıl 8'inci sıradaydık. Bu yıl ilk 5'e girmemiz bizi ayrıca sevindirdi" dedi.

EĞİTİMDE FİZİKİ ALTYAPI SORUNU YOK

Başarının tesadüf sonucu olmadığını vurgulayan Öztürk, "Özellikle bu başarıda emeği geçen başta öğrencilerim olmak üzere öğretmen, okul yöneticileri ve ailelere teşekkür ediyorum. Isparta eğitim yönünden fiziki alt yapıda sorunu olmayan bir şehir. Başarıda bunun da payı vardır. Eğitim aktörleri yönünden teknoloji ve donanımda bir eksiği yok. Öğretmen arkadaşlarım motivasyonu ve eğitimi sahiplenmeleri bizi son derece mutlu etti" şeklinde konuştu.

Bu süreçte öğretmen motivasyonu ile ilgilendiklerini kaydeden Öztürk, "Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile yaptığımız eğitim işbirliğinin faydasını da gördük. Öğretmen arkadaşlarım hem alanlardaki yenilikleri gördüler hem de eğitim teknolojilerinden faydalandılar. Ailelerle birlikte çocukları bir bütün olarak ele alıp sosyal dokuyu güçlendirerek yaptığımız proje çalışmalarının sonucunu da böylelikle görmüş olduk" ifadelerini kullandı.

HEDEF İLK ÜÇE GİRMEK

Bundan böyle hedeflerinin ilk üçe girmek olduğunu bildiren İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, bunun için alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını, özellikle ailelerin duyarlılığını artırmak ve öğretmenleri motive ederek eğitimin tüm unsurlarını daha iyiye götürmek için gayret içinde olduklarını da sözlerine ekledi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başarı 'Ortak Katkı' ile Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement