Balıkesir Büyükşehir'e Bir Yılda Üçüncü Genel Sekreter - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Büyükşehir'e Bir Yılda Üçüncü Genel Sekreter

Balıkesir Büyükşehir\'e Bir Yılda Üçüncü Genel Sekreter

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan atandı.

25.02.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan atandı. Yenidoğan, bir yıl içinde genel sekreterliğe atanan üçüncü isim oldu.

Balıkesir'in büyükşehir belediyesi olmasının ardından AK Parti Balıkesir eski Milletvekili Ali Osman Sali genel sekreterliğe atandı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un daha seçimlerden önce genel sekreter olacağını duyurduğu Sali, arkasındaki büyük desteğe karşın Eylül ayında istifa etti. Bir süre vekaletle sürdürülen genel sekreterliğe daha sonra Mehmet Özdemir getirildi. Uzun yıllar Türk Standartları Enstitüsü'nde üst düzey görevlerde bulunan, 2007 yılında AK Parti milletvekili aday adayı olan ancak aday olarak gösterilmeyen ve 30 Mart'a kadar Başkan Edip Uğur'un siyasi danışmanlığını sürdüren Bozdemir de kalıcı olamadı. İstifa edip, Ankara'ya döndü.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne bu kez Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan atandı. 1966 yılında Gaziantep'te dünyaya gelen Yenidoğan, 1987'de Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Yüksekokulu'ndan 1991'de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Kırşehir Akpınar, Tunceli Mazgirt, Diyarbakır Çınar, Kastamonu Araç, Mersin Mut ve Çanakkale Bayramiç kaymakamlıkları yaptı. 15 Ağustos 2013'ten bu yana Burhaniye kaymakamı olarak görev yapan Yenidoğan İçişleri Bakanlığı'nın 12 Şubat 2015 tarihli onayı ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter kadrosundaki yeni görevine atandı.

Başkan Uğur, görevine başlayan Yenidoğan'a başarı diledi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Büyükşehir'e Bir Yılda Üçüncü Genel Sekreter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement