Bakan Yılmaz: Silahla Siyaset Yan Yana Olmaz (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz: Silahla Siyaset Yan Yana Olmaz (2)

Bakan Yılmaz: Silahla Siyaset Yan Yana Olmaz (2)

Şampiyonluk MAÇINI İZLEDİ Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, daha sonra Zara ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Zara Belediyespor'un, Aksaray Sanayi ve Gençlikspor ile oynadığı karşılaşmayı izledi.

12.04.2015 22:43

Şampiyonluk MAÇINI İZLEDİ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, daha sonra Zara ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) şampiyonluk mücadelesi veren Zara Belediyespor'un, Aksaray Sanayi ve Gençlikspor ile oynadığı karşılaşmayı izledi. Bakan Yılmaz ile birlikte Vali Alim Barut, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım'da karşılaşmayı izleyerek Zara Belediyespor'a destek verdi. Karşılaşmada rakibini 4-0 mağlup eden Zara Belediyespor BAL liginde bulunduğu grubu şampiyon olarak tamamlayarak 3'üncü lige yükseldi. Karşılaşma sonrası Bakan Yılmaz, futbolcular ve taraftarlarla büyük sevinç yaşayarak tezahüratlara eşlik etti. Şampiyon olan takımı tebrik eden Bakan Yılmaz, ilçeye yeni stat müjdesi verdi.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra il merkezine geçerek Paşabahçe Kütük Evde 25'inci dönem AK Parti Milletvekili aday adayları ve partililer için verilen yemeğe katıldı. Burada partililere seslenen Yılmaz, "Sivas'ta milletvekili aday adaylığı için 54 kişi müracaat etti. 5 kişilik liste belirlendi. Bu 54 aday içerisinden en iyileri değil, ancak kaderlerinde adaylık yazılanlarla sizin huzurunuzdayız. Makama değil davaya talip olanlarla birlikteyiz. Bu liste AK Parti ailesinin ortak listesidir, ortak kaderidir. İnşallah yeni Türkiye'ye Sivas olarak 5 milletvekiliyle katkıda bulanacağız" dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sivas'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 70 oy verdiğini belirten Yılmaz, "Yüzde 70 oyu AK Parti'nin kurucu genel başkanına veren Sivaslı inşallah yeni Türkiye'nin kuruluşunda görev alacak bu 5 kardeşine yeniden verecektir. Yeni Türkiye inşallah barış demektir, çünkü Türkiye'ye barışı AK Parti'den başkası getiremez. Yeni Türkiye refah demektir, çünkü Türkiye'nin barışı olmadan refahı olmaz, refah da AK Partisiz olmaz. Çünkü barış olacak ki yatırım olsun, istihdam sağlansın. Yoksulluk olan yerde kavga bitmez. Bizim en büyük düşmanımız yoksulluk, yoksulluğu ortadan kaldıracağız. Ekmeği büyüteceğiz, demokrasinin çıtasını yükselteceğiz. Bu demokrasi çıtası hem Sünni, hem Alevi için, hem Türk, hem Kürt için, 'biz birlikte Türkiyeyiz' diyeceğiz. Bununda mozağinin örneğini Sivaslı verecektir. Seçime çok az bir süre kaldı. Yılmadan yorulmadan çalışacağız" diye konuştu.

Programa Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas Milletvekili Adayları Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Adem Yıldırım ve Yalçın Özdemir ile partililer katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz: Silahla Siyaset Yan Yana Olmaz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement