Bakan Müezzinoğlu: Muhalefetin Büyük Çoğunluğu Atatürk'ün Gölgesinde Yan Gelip Yatarak Geçiniyor - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu: Muhalefetin Büyük Çoğunluğu Atatürk'ün Gölgesinde Yan Gelip Yatarak Geçiniyor

Bakan Müezzinoğlu: Muhalefetin Büyük Çoğunluğu Atatürk\'ün Gölgesinde Yan Gelip Yatarak Geçiniyor

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu muhalefeti eleştirerek, "Muhalefetin büyük çoğunluğu Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatarak geçiniyor" dedi.

09.11.2014 16:58

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu muhalefeti eleştirerek, "Muhalefetin büyük çoğunluğu Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatarak geçiniyor" dedi.

AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı'nın 5'inci Olağan Genel Kurulu Prenses Düğün Salonu'nda yapıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mesajının okunduğu kongreye, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanı sıra AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Cemal Öztaylan ve Ali Aydınlıoğlu, Bursa Milletvekili İsmet Su, Balıkesir İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve partililer katıldı.

Genel Kurulda konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, muhalefeti eleştirdi. Muhalefet partisindekilerin büyük çoğunluğunun Mustafa Kemal Atatürk'ün gölgesine yan gelip yatarak geçindiklerini savunarak şöyle konuştu:

"Onun gölgesinden geçiniyorlar, onu sömürerek geçiniyorlar ve onu sömürerek muhalefet yapıyorlar. Halbuki Mustafa Kemal Atatürk'ün bu millete bir tane mirası var, o miras Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Bu mirasa sahip çıkmak, ülkenin tüm köşelerine sahip çıkmaktan geçer. Hakkari'de Türk bayrağı dalgalandıramayanlar, muasır medeniyetler seviyesine giden bir yolculuğun muhatapları olamaz. O Cumhuriyete sahip çıkmak, Hakkari'de de varım demekten geçer, Siirt'te de Diyarbakır'da da Batman'da da varım demekten geçer. Bunlar lafla cumhuriyetçilik yapıyor, sözde Atatürkçülük yapıyor, o gölgede yan gelip de yatıyorlar." - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu: Muhalefetin Büyük Çoğunluğu Atatürk'ün Gölgesinde Yan Gelip Yatarak Geçiniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement