Bakan Eker - ''Başbakanımıza türlü tuzaklar kurdular, saldırıda bulundular" - - Son Dakika
Güncel

Bakan Eker - ''Başbakanımıza türlü tuzaklar kurdular, saldırıda bulundular" -

Bakan Eker - \'\'Başbakanımıza türlü tuzaklar kurdular, saldırıda bulundular" -

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ''Başbakanımıza türlü tuzaklar kurdular, saldırıda bulundular.

28.03.2014 18:28

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ''Başbakanımıza türlü tuzaklar kurdular, saldırıda bulundular. Hızlarını alamıyorlar, gözleri o kadar kararmış ki, bütün Türkiye'ye zarar vermek istiyorlar. Türkiye'nin projelerini bozmak için şantajlarla, montajlarla, tuzaklarla, paralelciler ve dikeyciler hep beraber çalışıyor'' dedi.

Bakan Eker, partisinin seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Galip Ensarioğlu, AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç ile Hani ilçesinin Gürbüz beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Eker, burada yaptığı konuşmada, seçimde belediye başkanlarını seçeceklerini, daha etkili bir hizmet getirilmesi için artık belediyelerin bütün il sınırlarına hizmet götüreceğini belirterek, Türkiye'de Kürtler, Zazalar, Türkler, Araplar kim varsa hepsinin bir ve kardeş olduğunu söyledi.

Dillerin üzerine konulan yasakları kaldıracaklarını ve herkesin başı dik bu memlekette yaşayacağını anlatan Eker, Kürt meselesini çözeceklerini, akan kanı durduracaklarını ve gözyaşlarını dindireceklerini dile getirdi.

Bunun için çözüm sürecini başlattıklarını, fakat barışı istemeyenlerin bulunduğunu ifade eden Eker, şöyle konuştu:

''Başbakanımıza türlü tuzaklar kurdular, saldırıda bulundular. Hızlarını alamıyorlar gözleri o kadar kararmış ki bütün Türkiye'ye zarar vermek istiyorlar. Türkiye'nin projelerini bozmak için şantajlarla, montajlarla, tuzaklarla, paralelciler ve dikeyciler hep beraber çalışıyor. Bu seçim, Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına sahip çıkma seçimidir.''

- Şehit babası barış istedi

Eker'in ardından konuşan şehit babası Galip Kılıç da, "Ben şehit babasıyım. Başbakanımızdan artık barışı sağlamasını istiyorum. Artık analar babalar ağlamasın. Artık barışı yapın. Ölümle çözüm olmaz. Ben evladımı kaybettim, başkaları kaybetmesin'' diye konuştu.

Bakan Eker, daha sonra Hani ilçesine hareket etti.

Muhabir: GANİ CİHAN ESER, Nurten Aslan

Kaynak: Ömer Yasin Ergin

Yayınlayan: İbrahim Yakut

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Eker - ''Başbakanımıza türlü tuzaklar kurdular, saldırıda bulundular' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement