Bakan Akdağ: 'Sigarada Taviz Yok" - Son Dakika
Güncel

Bakan Akdağ: 'Sigarada Taviz Yok"

Bakan Akdağ: \'Sigarada Taviz Yok"

Sağlık hizmetlerinin değerlendirmesini yapmak üzere Ardahan'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a koruması ıslanmaması için şemsiye açtı.

14.05.2011 18:05

Sağlık hizmetlerinin değerlendirmesini yapmak üzere Ardahan'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a koruması ıslanmaması için şemsiye açtı. Seçimler nedeniyle sigara yasağında "Taviz yok" diyen Bakan Akdağ, yaptığı konuşmalarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Erzurum'dan karayolu ile Ardahan'a gelen Sağlık Bakan Recep Akdağ'ı, il sınırında Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti Milletvekili adayları Orhan Atalay ve Orhan Gökdemir, partililer karşıladı. Vali Mustafa Tekmen makamında ziyarete gelen Bakan Akdağ'a Ardahan kilimi hediye etti. Belediye Başkanlığını ziyaret sırasında Akdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vatanrdaşa gerçekleştiremeyeceği vaatlerde bulunduğunu öne sürdü. MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi meydanlarda boş naralar atmakla suçladı. Sağlık Bakanlığının MHP'de olduğu dönemde bir, şimdi ise Ardahan'da 19 ambulans bulunduğuna ileri süren Bakan Akdağ, Öğretmenevinde sağlık çalışanları ile yaptığı toplantıda milletvekili seçimleri nedeniyle 'sigara yasağı'nda tavizin söz konusu olmadığı bildirdi. Bir sağlık çalışanan sorusu üzerine sigara yasağında gevşetme ya da kaldırma gibi bir kararın olamayacağı vurgulayan Bakan Akdağ, "Biz hiçbir şeyi seçime has uygulama yapmıyoruz. Sigaranın içeride içirilmesi söz konusu değil. İçecekse çıksın dışarıda içsin" diye konuştu.

Öte yandan Bakan Akdağ, Dursun Akçam Kültür evinde partililerle bir toplantı yaptı. Toplantıya giderken yağmur yağınca koruması Bakan Akdağ'a şemsiye açtı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Akdağ: 'Sigarada Taviz Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement