Aytaç Durak'ın Bir Süre Oturduğu Apartman Yıkılıyor - Son Dakika
Güncel

Aytaç Durak'ın Bir Süre Oturduğu Apartman Yıkılıyor

Aytaç Durak\'ın Bir Süre Oturduğu Apartman Yıkılıyor

Adana'da 28 Mart 2010 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak'ın da oturduğu binanın yıkımına başlandı.

25.04.2013 11:46  Güncelleme: 14:15

Adana'da 28 Mart 2010 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Aytaç Durak'ın da oturduğu, eşi Fahriye Durak, kayınbiraderi Faruk Köymen ile baldızı Hayriye Köymen'e ait 5 katlı apartmanın, işadamı Bülent Özülkü'ye satıldıktan sonra iş yeri yapılmak için yıkımına başlandı.

Merkez Seyhan İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'ndeki Metro Sineması Sokağı'nda bulunan Aytaç Durak'ın da eşi Fahriye Durak ile birlikte oturduğu apartman, 28 Ekim 2012'de 'Satılık Apartman' yazısı ile satışa çıkartıldı. Bin 100 metrekare alan üzerinde kurulu, zemin artı 4 kattan oluşan, bahçeli apartman için ne kadar fiyat istendiği belirtilmedi. Aytaç Durak ise satışla ilgili o dönemde yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Ben müteahhitlik mesleğinin temsilcisiyim, inşaat mühendisiyim. Müteahhit adam, alır da satar da. Diğer ortakların, hissedarların arzusu da o yönde olunca, fiyatı bulursak 'satabiliriz' dedik. Belki o inşaatı söküp yeniden yapacağız."

Satış işlemleri başladıktan sonra apartmanda oturanlar başka yerlere taşındı. Geçtiğimiz günlerde işadamı Bülent Özülkü'ye satıldığı öğrenilen apartmanın işyeri yapılmak için bugün sabah saatlerinde yıkımına başlandı. Çevreden geçen vatandaşlar, 2 iş makinesiyle yapılan yıkım işlemini izledi. Yıkım işini alan Can İnşaat adlı firmanın sahibi Mehmet Ali Can, yıkımı kısa sürede bitireceklerini söyledi. Hızlı yıkım için apartmanın çatısına da iş makinesi çıkardığını söyleyen Can, "Burada Aytaç Durak oturuyordu. Bina işadamı Bülent Özülkü'ye satıldı. Burası iş yeri olacak. Ben kısa sürede yıkımı bitireceğim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aytaç Durak'ın Bir Süre Oturduğu Apartman Yıkılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement