Ayşe Tolga Çizgi Film Seslendirdi - Son Dakika
Güncel

Ayşe Tolga Çizgi Film Seslendirdi

Ayşe Tolga Çizgi Film Seslendirdi

Ayşe Tolga, Honeybana Balparmak'ın T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve TOÇEV işbirliğinde hayata geçireceği "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" sosyal sorumluluk projesi için çizgi film seslendirdi.

11.03.2015 15:36  Güncelleme: 15:37

Sanatçı, aromaterapist ve girişimci Ayşe Tolga, "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan çizgi filmdeki Kahvaltı Nine isimli ana karakteri seslendirdi. Kariyerinde ilk kez bir çizgi film seslendirmesi yapan ünlü oyuncunun sesiyle hayat verdiği Kahvaltı Nine karakteri, gizemli şekilde kahvaltıları yok olan bir grup çocuğu ilginç bir maceraya sürüklüyor.

Projede yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Ayşe Tolga, "Ayşe Tolga ile İyi Yaşam projem doğrultusunda spor, güzellik ve sağlık konularının yanı sıra beslenmeyle ilgili tavsiyelerde de bulunuyorum. İyi yaşam için doğru beslenme olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar Projesi, çocukların sağlıklı büyümesinde kilit rol üstlenen kahvaltının önemini çocuklara sevdirerek anlattığı için çok önemsediğim bir proje oldu. Ayrıca kariyerimde ilk kez çizgi film seslendirmesi yaptım ve bundan büyük keyif aldım" dedi.

Balparmak'ın çocuklara yönelik serisi Honeybana Balparmak'ın T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ve TOÇEV işbirliğinde hayata geçireceği proje ile ilköğretim çağındaki çocuklara kahvaltının öneminin anlatılması ve düzenli kahvaltı etme alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor. Proje kapsamında bu yıl 8 ilde ilköğretim okullarında eğitimler düzenlenerek, projeye özel çizgi film izlettirilecek ve ebeveynlere yönelik eğitimler gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayşe Tolga Çizgi Film Seslendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement