Aylin Kotil'in Adaylık Açıklamasında Gerginlik - Son Dakika
Güncel

Aylin Kotil'in Adaylık Açıklamasında Gerginlik

Aylin Kotil\'in Adaylık Açıklamasında Gerginlik

CHP'den Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Kotil, eski başkan Aslan'ın bir anda ortaya atılmasıyla şaşkınlık yaşadı.

27.09.2013 16:47  Güncelleme: 08:23

Aylin Kotil'in, CHP'den Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

İstiklal Caddesi'ndeki Beyoğlu CHP İlçe binasında dün düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan Aylin Kotil, "2014 yerel seçimlerinde, CHP'den Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayıyım. Ülke sorunlarına duyarlı her yurttaş gibi ben de siyasetle yakından ilgiliyim. Siyasetle iç içe olan bir aileden geldiğim için, siyaset her yaşımda yaşantımın bir parçası oldu. Türkiye'de hatta dünyada hiçbir yer Beyoğlu'na benzemez ve benzemeyecektir" dedi.

ESKİ BAŞKANDAN İTİRAZ

Aylin Kotil'in yaptığı açıklamadan sonra Beyoğlu Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Aslan söz almak istedi. Partililerin tepki göstermesi üzerine tartışma yaşandı. Aylin Kotil'in, Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı iddia edilen Mustafa Sarıgül'e karşı koz olarak kullanılmaya çalışıldığını iddia eden Hüseyin Aslan partililer tarafından salon dışına çıkarıldı. Salon dışına çıkarılmasının ardından sözlerine devam eden Kotil, "Aile içinde böyle tartışmalar olur. Kendisi aile dostum olur" şeklinde konuştu.

"BUNU KENDİ İÇİMİZDE HALLEDERDİK"

Partililerle tartışan Hüseyin Aslan'ın yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğu öğrenildi. Başvurusunu genel merkeze yaptığını söyleyen Aylin Kotil ise "Hüseyin Aslan eski belediye başkanıdır. Kendisine saygı duyarım. Keşke basının önünde olmasaydı. Biz kendi içimizde bunu hallederdik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aylin Kotil'in Adaylık Açıklamasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement