Aybastı'dan Gazze'ye Kışlık Kıyafet Yardımı - Son Dakika
Güncel

Aybastı'dan Gazze'ye Kışlık Kıyafet Yardımı

Aybastı\'dan Gazze\'ye Kışlık Kıyafet Yardımı

Ordu'nun Aybastı ilçesinde, İsrail'in saldırılarının sürdürdüğü Gazze'deki çocuklar için kışlık kıyafet üretimi başlatıldı. Aybastı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, pijama ve yorgan dikimi gerçekleştiriliyor. Kaymakam Murat Karnap'ın himayesinde, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle hayata geçirilen proje kapsamında, Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulan tekstil atölyesinde gönüllü kursiyerler çalışmalarını sürdürüyor. Dikilen kışlık kıyafetler ve yorganlar, şubat ayında Gazze'ye ulaştırılacak.

18.01.2024 15:47  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Aybastı ilçesinde, İsrail'in saldırılarının sürdürdüğü Gazze'deki çocuklar için kışlık kıyafet üretiliyor.

Aybastı Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Filistin'deki çocuklar için dayanışma amacıyla pijama ve yorgan dikimi başlatıldı.

Kaymakam Murat Karnap'ın himayesinde, Belediyenin desteği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda, Filistin'de Çocuklar Üşümesin Projesi hayata geçirildi.

Proje çerçevesinde Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulan tekstil atölyesinde, merkezde eğitim alan gönüllü kursiyerler dikiş makinesinin başına geçti.

Dikilen kışlık pijama ve eşofman takımlarının yanı sıra hazırlanan yorganların da şubatta Gazze'ye ulaştırılması hedefleniyor.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement