Asansör Boşluğuna Düşen Şahıs Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Asansör Boşluğuna Düşen Şahıs Hayatını Kaybetti

Asansör Boşluğuna Düşen Şahıs Hayatını Kaybetti

Adıyaman Belediyesi binasında asansör boşluğuna düşen personel hayatını kaybetti.dördüncü kata asansörle çıkarken elektrik kesildi.

04.10.2012 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi binasında asansör boşluğuna düşen personel hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde işe gelen Recep Üzen (50), binanın zemin katından

dördüncü kata asansörle çıkarken elektrik kesildi. Asansör dördüncü kat ile üçüncü kat arasında kaldı. Asansörde mahsur kalan işçi bağırarak çalışanlara sesini duyurdu. Sesi duyan personel asansörün kapısının üçüncü katta açtı. Mahsur kalan işçi, asansörün üçüncü katındaki kapısından çıkmak istediği anda dengesini kaybederek zemin kata düştü.

Yaşanan bu olayın ardından olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Yaralı şahıs, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından şahsın hayati tehlikesi bulunduğu için yoğun bakım servisine alındı. Yoğun bakımda bulunan yaralı şahıs yaklaşık 2 saat sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Üzer'in yakınları hastaneye akın ederek sinir krizleri geçirdi.

Olayı duyan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan hastaneye geldi. Konuyla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldığını belirten Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Belediyemizin en sevilen en çalışkan en gayretli personeli Recep Üzer'i kaybettik. Saat 07: 40 sıralarında, belediyemizin asansörüne biniyor. Üçüncü kattayken Adıyaman genelinde elektrik kesintisi olduğu için o anda da kendisi asansörün içinde kalıyor. Öğrendik ki rahatsızlığı da varmış. Asansör içerisin de bağırıyor nefessiz kaldım boğuluyorum diye. O sırada katlarda temizlik yapan hizmetli arkadaşlar yardıma koşuyor. Emniyet kilidi ile asansörü açıyorlar.

Yarım kalan asansörden kendisi inmek istiyor. O sırada kendisi inmeye çalışırken, ayağını kata denk getiremiyor. Olduğu gibi aşağıya düşüyor. Olay bu şekilde oluyor. İdari ve adli soruşturma başlatıldı. Başımız sağ olsun, Allah rahmet eylesin" dedi.

Polis ekipleri asansörde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Asansör Boşluğuna Düşen Şahıs Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement