Artvin Kazada Hayatını Kaybeden Aynı Aileden 4 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Artvin Kazada Hayatını Kaybeden Aynı Aileden 4 Kişi Toprağa Verildi

Artvin'in Şavşat ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden İsamettin Demir ile eşi Sultan, gelini Şenay ve torunu 1.5 yaşındaki Kuzey Demir gözyaşları içinde toprağa verildi.

18.07.2017 16:19

Artvin'in Şavşat ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden İsamettin Demir ile eşi Sultan, gelini Şenay ve torunu 1.5 yaşındaki Kuzey Demir gözyaşları içinde toprağa verildi. Sahara dağı mevkiinde yağan dolunun yolu kayganlaştırması nedeniyle meydana gelen kazada hayatını kaybedenler için Dalkırmaz köyünde cenaze töreni düzenlendi. Kazada annesini, babasını, eşini ve 1 buçuk yaşındaki oğlu Kuzey'i kaybeden Ulaş Demir, güçlükle ayakta durabildi. Köy meydanında öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazına Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Şavşat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aytunç Ünsay ile ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı. İsamettin Demir ile eşi Sultan, gelini Şenay ve torunu Kuzey Demir, cenaze namazı sonrasında köydeki aile mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

DOLU YAĞDI, ARAÇ KONTROLDEN ÇIKTI

Kaza Şavşat ilçesi Sahara Dağı mevkiinde, önceki gün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Ardahan'dan Şavşat yönüne giden ve aniden başlayan dolu yağışının kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkan İsamettin Demir yönetimindeki 08 HD 289 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonu yaklaşık 300 metrelik uçuruma yuvarlandı. İsameddin Demir, eşi Sultan Demir ile torunu 1.5 yaşındaki Kuzey Demir olay yerinde, ağır yaralanan gelini Şenay Demir de hastaneye getirilirken hayatını kaybetti.

Artvin Kazada Hayatını Kaybeden Aynı Aileden 4 Kişi Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artvin Kazada Hayatını Kaybeden Aynı Aileden 4 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement