Artvin'de Şehitliğe Yürüyüş Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Artvin'de Şehitliğe Yürüyüş Düzenlendi

Artvin'de şehitliğe yürüyüş düzenlendiARTVİN'de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Artvin Garnizon Şehitliği ziyaret edildi, şehitler için mevlit okutuldu.

11.07.2017 17:24

Artvin'de şehitliğe yürüyüş düzenlendi

ARTVİN'de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Artvin Garnizon Şehitliği ziyaret edildi, şehitler için mevlit okutuldu.

Artvin Valiliği önünde başlayan ve Garnizon Şehitliği'ne kadar yapılan kortej yürüyüşüne Vali Ömer Doğanay, Artvin AK Parti Milletvekili İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Garnizon Komutanı Piy. Alb. Cengiz Abdurrahman Çerçi, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türk bayraklarıyla yapılan yürüyüşte sık sık, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atıldı. Vali Ömer Doğanay ve beraberindeki protokol üyeleri Garnizon Şehitliği'nde şehit mezarlarına karanfil bıraktı, ardından dualar edildi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 15 Temmuz darbe girişiminin Türk demokrasi hayatında milletimizin yeniden kendi iradesine sahip çıkması açısından dönüm noktası olduğunu söyledi. Kocatepe, 'Asırlarca bağımsızlığı kendisine şiar edilmiş bir millet, 3-5 dışarıdan kurulmalı vatan haininin kalkışmasına pabuç bırakmayacağını gösterdi. Bunu milletimize, çocuklarımıza unutturmayacağız. Düşmanlarımız bilsin ki her geçen gün daha güçlüyüz. Daha güçlü müreffeh bir Türkiye için yürüyoruz. Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıl dönümünde 7'den 70'e herkes kararlıdır' dedi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Artvin Merkez Camisi'nde öğlen namazı öncesi okutulan mevlit okutulmasının ardından sona erdi.

Görüntü sıralaması

Valilik önünden başlayan yürüyüş

Başkan Kocaepe'nin açıklaması

Detaylar

KJ: Haber-Kamer: Adem GÜNGÖR DHA

(Tür: Yurt)

Artvin\'de Şehitliğe Yürüyüş Düzenlendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artvin'de Şehitliğe Yürüyüş Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement