Arınç, Kastamonulu Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Arınç, Kastamonulu Vatandaşlarla Buluştu

Arınç, Kastamonulu Vatandaşlarla Buluştu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Kastamonu Günleri programının açılışını yaptı.

13.04.2012 16:56

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa Kastamonu Günleri programının açılışını yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa programı çerçevesinde geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren eski bakanlardan Ertuğrul Yalçınbayır'ı tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Cuma namazını Beşevler Kuba Camii'nde kılan Arınç, daha sonra Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kastamonu Günleri programına katıldı.

Bursa Kastamonulular Derneği Başkanı İsmail Tiftik, 4 gün sürecek olan programla Kastamonu ile Bursa arasındaki kültürel ilişkilerin artırılmasını hedeflediklerini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise, Kastamonu'nun Anadolu'nun en güzel şehirlerinden biri olduğunu ifade ederek, "Son yıllarda bölünmüş yollarla zahmetli gidiş kolaylaştı. Ben Kastamonu'ya birkaç kez gittim. Kastamonu'ya gitmek her şeye değer. Anadolu'muzun güzel şehirlerinden birisidir. Bir evliyalar şehridir. Milli mücadelede en yararlı hizmeti olan illerin başında Kastamonu gelmekte" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Arınç'a adının yazılı olduğu bir el işi çerçeve hediye edildi. Konuşmaların ardından Kastamonu İnebolu Heyamola oyununu beğeni ile izleyen Arınç, Kastamonu Günlerinin açılışını yaptı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arınç, Kastamonulu Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement