Arifiye'deki bir fabrikada alüminyum tozu parlaması: 1 işçi yaralandı - Son Dakika
Güncel

Arifiye'deki bir fabrikada alüminyum tozu parlaması: 1 işçi yaralandı

Arifiye\'deki bir fabrikada alüminyum tozu parlaması: 1 işçi yaralandı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan beyaz eşya ve otomotiv firmalarına filtre üreten bir fabrikada alüminyum tozu parlaması sonucu yangın çıktı. Yangın, fabrika personeli tarafından söndürülürken, olayda bir işçi yaralandı. Yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

26.10.2023 20:01  Güncelleme: 20:03

SAKARYA'nın Arifiye ilçesinde, beyaz eşya ve otomotiv firmalarına filtre üreten bir fabrikada meydana gelen alüminyun tozu parlamasında 1 işçi yaralandı. Parlama sonrası çıkan küçük çaplı yangın, fabrika personeli tarafından söndürüldü.

Olay, saat 15.00 sıralarında 1'inci Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan beyaz eşya ve otomotiv firmalarına filtre üreten bir fabrikada meydana geldi. Fabrikanın otomasyon sistemlerinin bulunduğu kısımda, alüminyum tozu parlaması sonucu yangın çıktı. Parlama sırasında fabrikada çalışan ismi öğrenilemeyen bir işçi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerine varmadan, fabrikada görevli personel tarafından yangın söndürüldü, yaralanan işçi de otomobille hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOGRAFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arifiye'deki bir fabrikada alüminyum tozu parlaması: 1 işçi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement