Arazi Kavgası: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Arazi Kavgası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Arazi Kavgası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Şanlıurfa'da, iki aile arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan,kavgada iki kişi hayatını kaybettti.

11.04.2013 12:50  Güncelleme: 13:00

Şanlıurfa'da, iki aile arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan, tabanca ve tüfeklerin kullanıldığı kavgada 30 yaşındaki Halil Dönmez ile 17 yaşındaki Abdullah Kaş öldü, 1 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde merkeze bağlı Gölpınar Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığından dolayı husumet bulunan Ateş ile Dönmez ailesinin fertleri arasında köy meydanında aynı nedenden dolayı yeniden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, 2 ailenin yakınlarının da katılımıyla kısa sürede, tabanca ve tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Halil Dönmez ile Abdullah Kaş yaşamını yitirdi, 29 yaşındaki İsmail Dönmez ise tabancayla ağır yaralandı.

Jandarmanın müdahalesi ile kavga sona erdirilirken, yaralı İsmail Dönmez, yakınları tarafından otomobille özel OSM Hastanesi'ne götürüldü. Kavgada yaşamını yitiren Halil Dönmez ile Abdullah Kaş'ın cesetleri de olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kavgada ağır yaralanan İsmail Dönmez'in yakınları hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi. Fenalık geçiren Dönmez'in yakınlarına acil serviste müdahale edildi. Tedavisine başlanılan Dönmez'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Jandarma, kavgaya karıştığı belirlenen bazı kişileri gözaltına alırken, kaçtığı belirlenen 3 kişinin yakalanması için harekete geçti. Köyde yeni bir kavga yaşanmaması için de güvenlik önlemleri artırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arazi Kavgası: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement