Antalya Villa Konforu Apartmana Taşındı - Son Dakika
Güncel

Antalya Villa Konforu Apartmana Taşındı

Antalya Villa Konforu Apartmana Taşındı

Villa konforu apartmana taşındıANTALYA Lara'da falezlerin üzerinde inşa edilen Alara Loft Konutları'nın tanıtım toplantısı, Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi.

02.06.2016 14:51

Villa konforu apartmana taşındı

ANTALYA Lara'da falezlerin üzerinde inşa edilen Alara Loft Konutları'nın tanıtım toplantısı, Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi. Proje, 1 milyon doların üzerinde tanıtım fiyatından satışa sunulan denize nazır 9 konuttan oluşuyor.

Lara bölgesinde Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü Çağlayan semtinde 3 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Alara Loft Konutları'nın tanıtım toplantısı, Akra Barut Otel'de yapıldı. Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince de tanıtıma katıldı. Lansmanda 9 daireden oluşan Alara Loft konutlarında, toplam 215 ton demir ve 2 bin 200 metreküp beton kullanıldığı açıklandı. Her biri 372 metrerare büyüklüğünde denize nazır dairelerin fitness salonu ile her daire için 3 araçlık kapalı otoparkın bulunduğu kaydedildi.

Projede her katta tek daire olduğunu belirten Kırmızıtaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kırmızıtaş, Antalya'da bu projeyle villa konforunu kata taşıdıklarını söyledi. Kırmızıtaş, "Antalya'da bugüne kadar hiçbir konut projesi lansmanla sunulmadı. Bunların ilkini biz gerçekleştirdik" dedi.

Recai Kırmızıtaş, projelerinin engellilerin yaşamını düşünen bir proje olduğunu belirterek, "Projemizde sedye asansörüne kadar ihtiyaç duyulan her şey mevcut. Konfor deseniz her türlüsü vaür. Spor deseniz her türlüsü var. Yarı olimpik yüzme havuzumuz da var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Villa Konforu Apartmana Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement