Antalya Meltem Camii'ne Yürüyen Merdiven - Son Dakika
Güncel

Antalya Meltem Camii'ne Yürüyen Merdiven

Antalya Meltem Camii\'ne Yürüyen Merdiven

Meltem Camii'ne yürüyen merdivenANTALYA'da yüksek kotlu Meltem Camii'ne engelli ve yaşlıların rahatça girebilmesi için yapılan yürüyen merdiven hizmete açıldı.

29.10.2016 12:28

Meltem Camii'ne yürüyen merdiven

ANTALYA'da yüksek kotlu Meltem Camii'ne engelli ve yaşlıların rahatça girebilmesi için yapılan yürüyen merdiven hizmete açıldı.

Antalya Müftülüğü engelli ve yaşlılar düşünülerek, yüksek kotlu Meltem Mahallesi'ndeki Orhan Gazi Camisi ile adliye yanındaki Meltem Camisi'ne yürüyen merdiven yaptırdı. Giriş katı market olarak kullanılan Meltem Camii'ne yapılan yürüyen merdivenin açılış kurdelesi, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve İl Müftüsü Osman Artan tarafından kesildi. Açılışta Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından cemaate aşure dağıtıldı.

İl Müftüsü Osman Artan, Meltem Mahallesi'ndeki Orhan Gazi Camii'ne de yürüyen merdiven yapıldığını, gelecek haftalarda tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Engellilerin hayatının kolaylaştırılması çağrısında bulunan Osman Artan, caminin çevre düzenlemesine desteğinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a teşekkür etti.

Müftü Artan, "Camiler insanların huzur duyduğu mekanlar. Yaşlı ve engelliler camilere gelmek istiyor. Fakat, Meltem Camii'ne birçok engellimiz ve yaşlımız girişi yüksek olduğu için giremiyordu. Bu nedenle yürüyen merdiven yaptırdık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Meltem Camii'ne Yürüyen Merdiven - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement