Antalya Korkuteli'nde Köylülerin Baz İstasyonu İsyanı - Son Dakika
Güncel

Antalya Korkuteli'nde Köylülerin Baz İstasyonu İsyanı

Antalya Korkuteli\'nde Köylülerin Baz İstasyonu İsyanı

Baz istasyonu istemediklerini belirten köylüler, imza toplayarak Korkuteli Kaymakamlığı, cumhuriyet savcılığı ve Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) göndereceklerini söyledi.

17.01.2014 12:30

Baz istasyonu istemediklerini belirten köylüler, imza toplayarak Korkuteli Kaymakamlığı, cumhuriyet savcılığı ve Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) göndereceklerini söyledi. Köy sakinlerinden Mehmet Uysal, köye baz istasyonu kurulmasını kimsenin istemediğini, bu durumdan kendisi dahil herkesin rahatsız olduğunu belirtti. Muhtarın köylülere sormadan, köyü ilgilendiren bir konuda tek başına karar aldığını iddia eden Uysal, 'Baz istasyonu yapılmasına izin vermeyeceğizö dedi.

İmza kampanyası başlattıklarını anlatan Uysal, İmzaları belediye ve kaymakamlığa teslim edeceğiz dedi. Köy sakinlerinden Celal Balcı ise Sağlık yönünden zararlı olan baz istasyonunun kurulmasını istemiyoruz. Çocuklarımızın kanser olmasını istemiyoruz. Bilimsel olarak zararları sabit. Gereken işlemin yapılmasını yetkililerden rica ediyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Korkuteli'nde Köylülerin Baz İstasyonu İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement