Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar Açıklaması

Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar Açıklaması

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde Hava Trafik Kontrolörü olarak görev yapan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği üyeleri Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar'ı ziyaret etti.

11.04.2012 17:10

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde Hava Trafik Kontrolörü olarak görev yapan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği üyeleri Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar'ı ziyaret etti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde Hava Trafik Kontrolörü olarak görev yapan İdareci ve Bürokratlar Birliği Antalya İl Temsilcisi Nebi Musa Kafalı ve İl Sekreteri Arif Tuncal, üye Ahmet Mutlu, Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar'ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. İl Temsilcisi Kafalı, "İnsanca ve insana yakışır bir yaşam için çalışan Bürokratlar Birliği'nin üyesi olarak, aynı zamanda hava yolu halkın yolu anlayışını benimseyerek, hava seyrüseferinde yaptığı yatırımlar ve yap-işlet-devret modeli ile hava yolu ulaşımını vatandaşlar için ulaşılabilir hale getiren, 10 yıl öncesinde 8.5 milyon olan iç hat yolcu sayısını 58.5 milyona çıkaran DHMİ bünyesinde çalışmak, bizleri gururlandırıyor" dedi.

TRAFİK ARTIŞINA KARŞI MODREN HİZMET ANLAYIŞI

Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar da, DHMİ'nin modern hizmet anlayışı içerisinde, yeni taksi yoluyla beraber yerdeki trafiğin hızlı bir şekilde akışının sağlanması,bu sayede yolcu memnuniyetinin artışının sağlandığını belirterek şöyle konuştu: "Antalya'da geçen yıl günlük 931 trafik sayısına ulaşılmıştır. Bu sene 1000'li sayılar beklenmektedir. 2011 yılında 25 milyonu geçen yolcu sayısı ile 2010 yılına göre yüzde 12.3 artış yakalayan havalimanımızın aynı ivmeyi 2012 yılında da koruyacağı inancındayız."

Serdar, böyle bir ivmenin yakalanmasında emeği olan personelimizin eğitimi ve gelişimi için her türlü imkanları sunduklarını belirterek "Bu konuda kendi alanında özgün bir sivil toplum kuruluşu olan Bürokratlar Birliği'nin geliştireceği projeleri takip edeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra söz alan İl Sekreteri Arif Tuncal ise hava trafik kontrolörleri olarak uluslararası geçerliliğe sahip olan lisans ile Antalya'nın hava trafik kontrol sorumluluğu sahasında yer alan Antalya ve Isparta havalimanları ile kısa bir zaman önce 737-800 uçak tipinin inişine izin verilen Gazipaşa Havaalanına ileri dünya standartlarında hizmet verdiklerini söyledi. Tuncal, DHMi'nin ideal çalışma koşulları içinde personeline her yönden kendini geliştirebilme imkanını sağladığını sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement