Antalya'daki Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Antalya'daki Orman Yangını

Antalya\'daki Orman Yangını

Kemer ilçesine bağlı Yayla Kuzdere mevkisinde kızılçam koru ormanında çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor

20.08.2013 16:49

Kemer ilçesine bağlı Yayla Kuzdere mevkisinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğü bildirildi.

AA muhabirinin Antalya Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Yayla Kuzdere mevkisinde başlayan yangına, yaklaşık 120 söndürme işçisi ve 16 arazözle müdahale ediliyor. Yangın söndürme çalışmalarına Antalya, Finike, Manavgat, Alanya ve Denizli'den 5 helikopter, bir uçak da havadan destek veriyor.

Yangının sarp bir bölgede başlaması nedeniyle ekiplerin söndürme çalışmalarında güçlük çektiği bildirildi. Kemer Kaymakamı Bayramali Köse ve Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl'ün de bölgeye ulaşarak, yangını yerinde koordine ettiği öğrenildi.

Kaymakam Bayramali Köse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangın söndürme ekiplerinin bölgedeki çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Yangının bazı noktalarda önünün alınmaya çalışıldığını belirten Köse, "Önü alınamadığı takdirde 8-10 ev risk altında olabilir. Ancak şu anda boşaltılan herhangi bir yer yok" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'daki Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement