Antalya'daki Kazada Morg Önünde Acı Bekleyiş - Son Dakika
Güncel

Antalya'daki Kazada Morg Önünde Acı Bekleyiş

Antalya'da şarampole devrilen tur otobüsünde 13 kişi öldü, 33 kişi ise yaralandı. Ölenlerin yakınları, otopsisi yapılan cenazeleri almak için morg önünde bekledi.

14.09.2014 15:05  Güncelleme: 19:51

Antalya'da 13 kişinin öldüğü kazada Bucak Devlet Hastanesi'nde otopsisi yapılan cenazeler, yakınlarına teslim edilmeye başlandı. Cenazelerin, Afyonkarahisar'ın çeşitli köylerinde peyder pey defnedileceği belirtildi.

MORG ÖNÜNDE BEKLEDİLER

Morg önünde bekleyen ölenlerin yakınları, birbirlerine başsağlığı diledi. Kazada ölenlerden 23 yaşındaki Benan Mardin'in geçen ay askerden geldiği, doğum günü olan 1 Ağustos'ta baba Nurullah Mardin'in kendisine hediye olarak işyeri açtığı belirtildi.

"KIZ BAKMAYA GİDECEKTİK"

Tek oğlunun cenazesini almak için morga gelen Nurullah Mardin, "Dün 'Baba arkadaşlarla Antalya'ya gezmeye gideceğiz' dedi. Ben de 'Tamam oğlum' dedim. Şimdi de oğlumun ölüm haberini aldım. Bugün Akşehir'de bir kuaför kıza bakmaya gidecektik. Düğün yapmak isterken cenaze yapacağız" dedi.

Benan Mardin'in cenazesini alan yakınları, Çay İlçesi'ne hareket etti.

Antalya\'daki Kazada Morg Önünde Acı Bekleyiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Antalya'daki Kazada Morg Önünde Acı Bekleyiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • halitbinvelit: evlat cigerdir çok acı allah hiç kimseye evlat acısı vermesin 13 0 Yanıtla
  • tunaa: offf canım teyzem senle beraber bende ağladım ALLAHIM SABIR VERSİN BÜTÜN MERHUMLARADA aLLAH RAHMET EYLESİN ailelerine sabırlar versin ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler Allah hiç bir anaya evlat acısı yaşatmasın Amin 12 0 Yanıtla
  • NARKOTİK: Takdiri ilahi bu AFYONLU kardeşim. Benim de kardeşim o kazada hayatını kaybetti. Vadesi dolan gitti. Bunda hemfikiriz. Lakin o adamcağızı yorgun yorgun yola çıkaran zihniyete yazıklar olsun. Ki eğitim seviyesi düşük berber arkadaşların ailelerini pek ala ziyaret ettiler ve eğitim durumu iyi olan aileleri es geçtiler. diyeceğim o ki hukuksal olarak onlardan kan almak artık farz oldu. Telefon dahi edilip bir baş sağlığı dileyebilirlerdi. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement