Antalya'da Sarhoş Tacizci Alarmı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Sarhoş Tacizci Alarmı

Antalya\'da Sarhoş Tacizci Alarmı

Antalya'da bir kadını taciz ettiği iddiasıyla polis tarafından durdurulmak istenen sürücü Tonguç Başar Sönmez, ihtara uymayarak aracıyla kaçmaya başladı.

03.01.2013 22:19

Antalya'da bir kadını taciz ettiği iddiasıyla polis tarafından durdurulmak istenen sürücü Tonguç Başar Sönmez, ihtara uymayarak aracıyla kaçmaya başladı. Yaklaşık 9 kilometre boyunca polisi peşinden sürükleyen Sönmez'in otomobili, bir araca çarparak durdu. Olayda Sönmez ile çarptığı aracın sürücüsü Oya Başar ağır yaralandı.

Polisin takibi, saat 20.30'da Deniz Mahallesi Konyaaltı Caddesi üzerinde başladı. Taciz ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekibi, Tonguç Başar Sönmez'in kullandığı 07 ST 951 plakalı otomobili durdurmak istedi. Yanında arkadaşı Sedat İskender de olan Sönmez, 'dur' ihtarına uymayarak ara sokaklarda izini kaybettirmek istedi. Polis ekipleri yaklaşık 9 kilometre boyunca sürücüyü takip etti. Konyaaltı Atatürk Bulvarı Atlı Polis Kavşağı istikametine yönelen sürücüyü takip eden polis ekibi, telsizle yolda önlem alınmasını istedi. Atlı Polis Kavşağı'nda trafiği yavaşlatan ekipler, plakası verilen 07 ST 951 plakalı otomobili beklemeye başladı. Hızla kavşağa gelen Sönmez, buradaki yoğunluğu manevrayla aşmak isteyince otomobiliyle Oya Başar'ın kullandığı 07 FCT 28 plakalı otomobile çarptı. Kazada Oya Başar ile Tonguç Başar Sönmez yaralandı. Oya Başar ve Tonguç Başar Sönmez Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Polis Sönmez'in kullandığı otomobilde bulunan arkadaşı Sedat İskender'i gözaltına aldı. Tonguç Başar Sönmez'in otomobilinde yapılan aramada ise çok sayıda kadın çantası bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Sarhoş Tacizci Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement