Rektöre Kasetli Şantaja 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Rektöre Kasetli Şantaja 4 Gözaltı

Eski Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtcephe'nin bir kadınla samimi görüntülerini çekip yayınladıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

15.12.2015 12:10  Güncelleme: 15:15

Akdeniz Üniversitesi'nin (AÜ) görevden uzaklaştırılan rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'nin bir kadınla samimi görüntülerinin çekilmesi ve yayınlanmasıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Prof.Dr. İsrafil Kurtcephe'nin bir kadınla samimi görüntülerinin internet üzerinden servis edilmesiyle ilgili yapılan operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜLERDE OLAN DA, ÇEKEN DE GÖZALTINDA

Savcılık talimatıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlar arasında Prof. Dr. Kurtcephe'nin görüntülerinde yer alan ve memur kadrosuna atanan kadın S.A. ile buluşmaya lojmanında aracılık yapan A.Ü., Döner Sermaye İşletme Müdürü H.D.'nin de bulunduğu belirtildi.

ÜÇ AY SÜREYLE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTI

AÜ eski rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Yüksek Öğretim Genel Kurulu tarafından bir ay önce 'usulsüz olarak kadrolu işe alınmalarını sağladığı' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, soruşturma tamamlanana kadar görev başında bulunmasında sakınca bulunduğu kanaatiyle 3 ay süre ile görevden uzaklaştırılmıştı. Kurtecpehe'nin yerine YÖK tarafından vekaleten Prof. Dr. Mustafa Ünaldı atanmıştı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Prof. Dr. Kurtcephe, kararın ardından yaptığı açıklamada yapılan isnatların gerçekle örtüşmediğinin anlaşılacağını belirterek, yasal olmayan yollarla hazırlanmış basına yansıyan hoş olmayan görüntüler sebebiyle gerçeklerle örtüşmeyen birtakım mesnetsiz isnatlarla karşılaştığını ifade etmişti. Kurtcephe, görüntülerle ilgili, yasal yollara başvurarak şikayet haklarımı kullandığının altını çizmiş ve YÖK soruşturması neticesinde gerçeklerin anlaşılarak haklılığının ortaya çıkacağını ifade etmişti.

Rektöre Kasetli Şantaja 4 Gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rektöre Kasetli Şantaja 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kürşat: O da samimi poz vermesin bulaşmasını kadına madem korkuyor yapmasın bu isler 0 0 Yanıtla

Advertisement