Antalya - 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Antalya - 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü Kutlandı

Antalya - 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü Kutlandı

1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü kutlandı Havalimanı Güvenlik Memurları Derneği, 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü'nü kutladı.

01.03.2016 18:03

1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü kutlandı

Havalimanı Güvenlik Memurları Derneği, 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü'nü kutladı.

IC Hotel'deki kutlamaya Devlet Hava Meydanları İşletmesi Antalya Başmüdürü Osman Serdar başta olmak üzere, havalimanı çalışanları ve güvenlik memurları katıldı. Amaçlarının sivil havacılığın güvenliği ve hizmet kalitesini artırmak, üyelerin mesleki sosyal kültürel alanlarda gelişimine destek vermek ve üyelerin hak ve menfaatlerini savunmak olduğunu belirten Havalimanı Güvenlik Memurları Derneği Antalya İl Temsilcisi Ramazan Uysal, DHMİ bünyesindeki Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü emrinde ilk olarak 1 Mart 1996'da hizmete başladıklarını hatırlattı. 1700 personele ulaştıklarını belirten Uysal, 3 Ağustos 2012'de kurdukları dernekte üyelerine sivil havacılık güvenliğine dair bilgi, birikim ve deneyimi aktardıklarını söyledi. Havalimanlarının güvenliğinin öneminin bilinci olduklarını dile getiren Ramazan Uysal, sivil havacılıkta güvenliğin uluslararası düzeyde olması için çalışmalarını sürdüreceklerini anlattı.

Antalya Havalimanı'ndaki güveni, çalışanların hizmet sevdasını, kararlılığını ve görev aşkını görerek daha iyi algıladığını söyleyen DHMİ Antalya Baş Müdürü Osman Serdar, "Sizin görev alanınız havalimanımız için büyük önem arz etmektedir. Sizin fedakarca çalışmalarınız bizi daha güvenli kılıyor. Birlikte hareket etme, kurumsallaşma adına yapmış olduğunuz birlik beraberlik aşkı takdire şayan bir duygu. 14 bin personel bu havalimanına çalışmak için mutlu gelsin mutlu ayrılsın" dedi.

Çalışanların 1 Mart Havalimanı Güvenlik Memurları Günü'nü kutlayan Osman Serdar ve konuklar birlikte pasta kesti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - 1 Mart Havalimanları Güvenlik Memurları Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement