Anneler Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü Etkinlikleri

Anneler Günü Etkinlikleri

AK Parti İlçe Teşkilatı; Anneler Günündede ziyaretlerine hız kesmeden devam etti.

14.05.2012 17:43

AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatının Anneler Günü Etkinlikleri

Her fırsat da teşkilatımız "her gün bir önceki günden daha çok çalışmalı" ilkesini savunan ve bu ilke de Mahalle Teşkilatlarının çalışmalarının önemini vurgulayan Başkan Sabır Telingün ve ekibi "Anneler Günü"nde aynı ilke ve düşünce ile çalışmalarına devam etti.

Bir yandan, Türk Anneler Derneği Gaziemir Şubesi Başkanı Gül Funda Bük ile ortaklaşa çalışmalarına devam eden Kadın kolları başkanı Kızgül Parlak, diğer taraftan İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Bölükbaş ve mahalle teşkilatı üyeleri , diğer birim başkanlıkları ve teşkilat çalışanları, "Anneler Günü"nde Gaziemir'in en yaşlı annelerini ve şehit analarını ziyaret ettiler.

Anneler Gününde İlçe Teşkilatının etkinlikleri ;

Yılın Annesi Plaketi :

Türk Anneler Derneği Gaziemir Şubesi tarafından ilçede yılın annesi seçilen ve geçtiğimiz ay Afganistan'da görev yaptığı sırada şehit düşen Üsteğmen Murat Yıldız'ın annesi Özgül Yıldız'a Türk Anneler Derneği Gaziemir Şube Başkanı Gül Funda Bük ve AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema tarafından "YILIN ANNESİ PLAKETİ" verildi. Etkinlik için düzenlenen kahvaltıya çok yoğun bir katılım oldu.

Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema kahvaltı sırasında yaptığı konuşmada Ak Parti hükümetinin kadınlara yönelik ve sosyal politikalarını anlattı. "Biz aslında ata değil ana erkil bir topluluğuz" sözleri salonda alkışlarla karşılandı.

Törende söz alan İlçe Başkanı Sabır Telingün "Bugün huzur ve gururu birlikte yaşıyoruz, Mehmet Akif'in dediği gibi bir hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor, Rahmetli şehidimizin annesi artık hepimizin annesi olmuştur" dedi.

94 Yaşındaki Faika Gönenç'in ziyareti:

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Kızgül Parlak; 94 yaşındaki Faika Gülenç'e karanfil vererek Anneler Gününü kutladı. Ulema Ak Parti hükümetinin gerçekleştirdiği bir projenin de yaşlılarına evinde bakan evlat ve yakınlarına verilen maddi devlet desteği olduğunu söyledi ve Faika Gülenç 'in kızına teşekkür etti.

97 Yaşındaki Nuriye Aydemir'in ziyareti:

AK Parti Gaziemir İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Bölükbaş Aktepe Mahalle Yönetim Kurulu Üyesi Celal İnan ile birlikte Aktepe mahallesinde oğlu ile yaşayan mahallenin en yaşlı annelerinden birisi olan 97 yaşındaki Nuriye Aydemir'e çiçek vererek, 97 yaşındaki ninenin ve 60 yaşındaki gelini Mürüvet Aydemir'in anneler gününü kutladı.

Şehidimiz Mehmet Şanlı'nın Annesi'nin ziyareti :

AK Parti Gaziemir İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Bölükbaş Aktepe Mahalle Yönetim Kurulu Üyesi Celal İnan ile birlikte daha sonra yine Aktepe mahallesinde oturan Şehidimiz Mehmet Şanlı'nın annesine çiçek vererek anneler gününü kutladı.

Diğer birimlerde kendi mahallelerinde etkinliklerde bulundu ve özellikle yaşlı ve kimsesiz anneleri ziyaret etti.

12-13 Mayıs Günlerinde devam eden etkinlikler sonunda İlçe Başkanı Sayın Sabır Telingün ilçede yaptığı açıklamada ;

Tüm etkinlikler ve yapılan duyarlı çalışmalardan dolayı İlçe Teşkilatı çalışanlarına teşekkür etti.

Telingün; "Bu çalışmaların sadece özel günlerde değil her zaman devam ettiğini tüm Gaziemir Halkının bilmesini istediğini" söyledi. Kendisinin ve tüm ekibinin mahalle mahalle dolaştıklarını, tüm halkın sorunlarını dinlediklerini ve her eve her kapıya ulaşmak için çalıştıklarını ifade eden Telingün, "AK Partili olmak hiçbir siyasi çevre ve taraf gözetilmeksizin gönül gözünün , gönül kapısının herkese açık olması demektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anneler Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement