Anlı ve Meclis Üyelerinden Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Anlı ve Meclis Üyelerinden Taziye Ziyareti

Anlı ve Meclis Üyelerinden Taziye Ziyareti

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Sur Belediye Eşbaşkanı Seyit Narin ve Meclis Üyesi Hüseyin Kazaylek'e taziyet ziyaretinde bulundu.

06.05.2014 11:06

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ile BDP ve AKP meclis üyeleri Rojava'da yaşamını yitiren Ali Narin'in babası Sur Belediye Eşbaşkanı Seyit Narin ve SSPE hastası olan 15 yaşındaki oğlu ölen Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Kazaylek'e taziyet ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ile BDP ve AKP meclis üyelerinden oluşan 20 kişi, oğlu Rojava'da yaşamını yitiren Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyit Narin'e taziye ziyaretinde bulundu. Bayındırlık'taki Hanililer Yas Evi'ndeki ziyarete mellleler de eşlik etti. Fatiha okunan taziyede acılı baba Seyit Narin, "100 yıldır gençlerimiz özgürlük için yaşamlarından oluyorlar" dedi.

Anlı ve beraberindeki seçilmiş heyet daha sonra Diclekent'teki Raman 2 Sitesi'nde Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Kazaylek'e taziye ziyareti yaptı. Kazaylek'in 15 yaşındaki oğlu Mehmet Kazaylek kızamık aşısındaki problemden çıkan felç sonucu oluşan SSPE hastalığından üç gün önce yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Anlı ve Meclis Üyelerinden Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement