Ankara'da Kaçakçılık Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Kaçakçılık Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Ankara\'da Kaçakçılık Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, kültür ve tabiat varlıklarının korunması ile kaçakçılığın önlenmesine yönelik olarak 4 şüpheli yakalandı. Etimesgut'ta bir şahsın tarihi eserleri satma girişiminde bulunduğu bilgisi üzerine yapılan operasyonda, 147 adet Roma dönemine ait sikke ve 50 gram esrar ele geçirildi. Kahramankazan İlçe Jandarma ekipleri ise yol kontrol noktasında durdurdukları bir otobüsten 81 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirdi. Ayrıca, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli iki kişinin evinde 3 bin 200 adet cinsel içerikli hap bulundu. Toplamda 3 farklı olayda yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.

21.11.2023 15:35

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kültür ve tabiat varlıklarının korunması ile kaçakçılığın önlenmesine yönelik 12-21 Kasım tarihleri arasında icra edilen çalışmalarda yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Etimesgut'ta bir şahsın, ele geçirdiği tarihi eserleri satma arayışında olduğu bilgisine ulaştı. Söz konusu şahsı yakalayarak üst araması yapan ekipler, 500 bin lira piyasa değerine sahip 147 adet Roma dönemine ait sikke ile 50 gram esrar ele geçirdi.

Bir diğer olayda ise Kahramankazan İlçe Jandarma ekipleri, yol kontrol noktasında durdurdukları yolcu otobüsünden 81 adet gümrük kaçağı parfümü ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince icra edilen bir diğer operasyonda ise şüpheli iki kişinin evinde gümrük kaçağı ve insan sağlığına zararlı 3 bin 200 adet cinsel içerikli hap ele geçirildi. Söz konusu hapların 2 milyon 240 bin lira değerinde olduğu aktarıldı.

Bahse konu 3 farklı olayda yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlemlere başlandığı aktarıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Kaçakçılık Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement