Altay Teknik Direktörü Almanya'da Spor Tesislerini Gezdi - Son Dakika
Güncel

Altay Teknik Direktörü Almanya'da Spor Tesislerini Gezdi

Altay Teknik Direktörü Almanya\'da Spor Tesislerini Gezdi

Altay teknik direktörü Serdar Sabuncu, geçtiğimiz cumartesi günü İzmir'de 1-1 biten Erzin Belediyespor maçından sonra gittiği Almanya'da spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

23.03.2016 11:09

Altay teknik direktörü Serdar Sabuncu, geçtiğimiz cumartesi günü İzmir'de 1-1 biten Erzin Belediye spor maçından sonra gittiği Almanya'da spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Yardımcısı Tayfun Özkan'la birlikte pazar günü Bundesliga'da Stuttgart- Leverkusen maçını takip eden Serdar Sabuncu, pazartesi günü Köln Spor Akademisi'ni ziyaret ettiğini, gezisinin hem kişisel hem de mesleki gelişimi açısından verimli geçtiğini dile getirirken şöyle dedi:

"Maçı izlerken stat, atmosfer, oyun temposu ve futbolcuların disiplini fazlasıyla bizi etkiledi. Köln Spor Akademisi'nde müthiş bir arşivi olan spor kütüphanesini gördük. FC Köln Sportif Direktörü Frank Schaefer ve Teknik Direktör Hıdır Akbaş görüştük. Yetenekli keşfetme ekibimizden Sedat Yalçın ile Köln'ün profesyonel takım ve altyapı tesislerini gezdik. Oyuncularımızın fiziksel ve mental performansları, yaşantıları hakkında kıyaslama yaptık. Vizyonumuzu geliştirme açısından İtalya, İspanya ve Hollanda'daki sistemleri görüp, kulübümüze entegre edebiliriz."

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay Teknik Direktörü Almanya'da Spor Tesislerini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement