Altay'da Kürşat Belirsizliği - Son Dakika
Güncel

Altay'da Kürşat Belirsizliği

Altay\'da Kürşat Belirsizliği

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü sahasında oynayacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçının hazırlıklarını sürdüren Altay'da kadrodan elendikten sonra kulüp bulamadığı için boşta kalan Kürşat Ergun Aydın'ın durumu belirsizliğini koruyor.

11.09.2014 15:08

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü sahasında oynayacağı Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçının hazırlıklarını sürdüren Altay'da kadrodan elendikten sonra kulüp bulamadığı için boşta kalan Kürşat Ergun Aydın'ın durumu belirsizliğini koruyor. Sol tendonundaki sakatlığın nüksetmesi üzerine gözden çıkarılan 27 yaşındaki ön liberonun takıma dönmesine yönetim olumlu bakarken, teknik heyetin aynı görüşte olmadığı öğrenildi.

Yönetimin altyapıyla antrenmanlara çıkan Kürşat'ın A takıma alınarak kadro derinliğinin artırılmasını savunduğu, teknik direktör Mesut Toros'un ise bu oyuncunun dönmesine sıcak bakmadığı belirtildi. Toros'un ön liberoda görev verdiği Cumhur ve Semavi'den memnun olduğu, ayrıca Fatih Yiğen ve Osman gibi alternatifleri değerlendirmeyi düşündüğü kaydedildi. Kürşat'ın durumu önümüzdeki günlerde netleşecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Kürşat Belirsizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement