Alkol Uyarısında Bulunan İşyeri Sahibinin Cinayet Şüphelileri Adliyede - Son Dakika
Güncel

Alkol Uyarısında Bulunan İşyeri Sahibinin Cinayet Şüphelileri Adliyede

Alkol Uyarısında Bulunan İşyeri Sahibinin Cinayet Şüphelileri Adliyede

KONYA'da Mustafa Turan'ı (30) işyerinin önünde alkol almamaları konusunda uyardığı için çıkan kavgada pompalı tüfekle sırtından vurarak öldürmekle suçlanan 19 yaşındaki Ufuk Karataş ile kavgaya karıştığı öne sürülen 5 kişi adliyeye sevk edildi.

14.11.2016 15:34

KONYA'da Mustafa Turan'ı (30) işyerinin önünde alkol almamaları konusunda uyardığı için çıkan kavgada pompalı tüfekle sırtından vurarak öldürmekle suçlanan 19 yaşındaki Ufuk Karataş ile kavgaya karıştığı öne sürülen 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Olay, dün saat 03.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hüdai Caddesi'nde bulunan Hurdalık Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Alüminyum doğrama işi yapan Mustafa Turan, işyerinin önünde arkadaşlarıyla birlikte alkol alan Ufuk Karataş'a, 'Burada alkol alamazsınız' diyerek uyardı. Bunun üzerine iki grup arasında küfürleşmeyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ufuk Karataş, arkadaşlarıyla birlikte olay yerkinden uzaklaştı.

YAKINLARI İLE GERİ DÖNDÜ

Mustafa Turan sanayi sitesi önünde arkadaşları ile birlikte durduğu sırada, yanına babası, 2 amcası ve 2 arkadaşını alan Ufuk Karataş tekrar geldi. İddiaya göre iki grup arasında küfürleşmeyle başlayan kavgada Ufuk Karataş, otomobildeki pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu Mustafa Turan sırtından, arkadaşı İbrahim Sucu sol bacağından yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Meram Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan Mustafa Turan, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra kaçan Ufuk Karataş ile birlikte babası, 2 amcası ve 2 arkadaşı gözaltına alındı. Ufuk Karataş, yapılan sorgulamasında ocak ayında askere gideceği için evlerinin önünde eğlence düzenlediğini, buradan da2 arkadaşıyla birlikte sanayi sitesine gittiklerini anlattı. Arkadaşlarının burada alkol aldığını söyleyen Karataş, Turan'a, küfür ettiği için ateş açtığını ileri sürerek, "Babam ve aileme küfür etti. Babamın benim yanımda dövülmesi ağrıma gitti. Bu nedenle de ateş açtım" dedi.

Gözaltına alınan 6 kişi yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alkol Uyarısında Bulunan İşyeri Sahibinin Cinayet Şüphelileri Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement