Ali Yılmaz, Konyaltı Esnafıyla Biraraya Geldi - Son Dakika
Güncel

Ali Yılmaz, Konyaltı Esnafıyla Biraraya Geldi

Ali Yılmaz, Konyaltı Esnafıyla Biraraya Geldi

Antalya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz Antalya Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği Esnaf Kollama toplantıları kapsamında Konyaaltı esnafıyla bir araya geldi.

01.06.2012 10:52

Konyaaltı sporland spor tesislerinde gerçekleşen toplantıya ayrıca Konyaaltı Esnaf Kefalet Kooperafi Başkanı Dur Ali Kolpak, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Sinan Demir ve Konyaaltı Esnafı katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Antalya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz; "Bizler sizlerin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve bu uğurda ilçenizde dahil olmak üzere şehitler vermiş bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu huzur ve güvenin devamı için çalışmalarımızı yılmadan sürdürüyoruz ama takdir edersiniz ki bu hizmetlerin yürütülmesinde vatandaşın desteğinin alınması çok önemli. Bu sebeble çalışmalarımızda hizmetimizin odağına insanı koyuyuyoruz, insan odaklı çalışmaya çalışıyoruz. Zaten vatandaşlarının güvenini kazanmayan, desteğini almayan hiç bir hizmetin başarı şansı yoktur. dedi.

Bu tür toplantıları yapmılmasının önemi vurgulayan Yılmaz ayrıca; "Burası bir aile meclisinde olup konuşacağımız bir yer. Eleştirilere elbetteki tahammül edeceğiz. Olumlu eleştiriler bizi daha iyiye götürür." dedi.

Antalya'nın huzur ve güvenlik açısında huzurlu bir kent olduğunu belirten Yılmaz, "Antalya'nın en huzurlu kentlerinden biriside Konyaaltı ilçesidir." dedi. Ve konyaaltı sakinlerinin güvenlikle ilgili bir sıkıntıları olmadığını belirterek, vatandaşların geç saatlerde bile sokaklarda rahatça dolaşabildiğini ifade etti.

Antalya'nın 2 milyonluk bir nüfusa sahip olduğunu, Antalya'yı yıllık ortalama 12 milyon Turistin ziyaret ettiğini belirten Yılmaz; "Şuana kadar yapılan çalışmalarla, Antalya'yı ziyaret eden Turistlerin güvenli bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlandığını belirterek, ayrıca Turistler üzerinde yapılan bir ankette neden Antalya'yı tercih ediyorsunuz sorusuna, % 80 huzurlu bir şehir olduğu için cevabı verildiğini, yine Üniversitenin yaptığı Ankete'de Vatandaşların çoğunluğunun Güvenlik Hizmetlerinde Memnun olduğu sonucu çıkmıştır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Yılmaz, Konyaltı Esnafıyla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement