Ali Altınbaş ve Ailesi Çocukları Ağırladıt - Son Dakika
Güncel

Ali Altınbaş ve Ailesi Çocukları Ağırladıt

Ali Altınbaş ve Ailesi Çocukları Ağırladıt

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Altınbaş ve ailesi, 21 Nisan günü, Suriyeli çocuklarla birlikte Vega Okulları ve Esenler Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'ndan minikleri ağırladı.

22.04.2016 16:16  Güncelleme: 16:23

Suriyeli ve Türk Çocuklar 1. Dünya Çocuk ve Barış Günü'nü Birlikte Kutladı

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nde, İKBU Çocuk Üniversitesi ve Vega Okulları'nın katkılarıyla gerçekleşen 1. Çocuk ve Barış Günü'nde buluşan çocuklar, ünlü rapçi öğretmen Ahmet Naç'la birlikte rap yaparak gönüllerince eğlendi.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nde, İKBU Çocuk Üniversitesi ve Vega Okulları'nın katkılarıyla gerçekleşen 1. Çocuk ve Barış Günü'nde buluşan çocuklar, hem eğlendi hem de sosyal medya eğitimi aldı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Altınbaş ve ailesinin ev sahipliği ile 21 Nisan Perşembe günü gerçekleşen etkinlik, Altınbaş ailesinin yanı sıra İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Altınbaş'ın. Suriye kökenli, Vega Okullarından ve Esenler Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'ndan onlarca minik piknikte bir araya gelerek, 23 Nisan gösterileri ile eğlendi, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Psikoloji Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Harma'nın "sosyal medya nasıl kullanılmalı?" atölye çalışması ile de bilgilendi.

Sınıfını Baştan Yaratan Öğretmen

Esenler Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri, Türkiye'nin ve sosyal medyanın gündemine oturan, sıradan bir sınıfla harikalar yaratan öğretmenleri Ahmet Naç ile rap yaparken, İKBU Çocuk Üniversitesi 1. Çocuk ve Barış Günü, renkli görüntülere sahne oldu. Başarılı ve mutlu öğrenciler için öğretmenlik yaptığı sınıfta yaratıcı fikirlerini ortaya koyarak, yeni bir öğrenme modelini öğrencilerine sunan Naç'a öğrencilerle birlikte rap yaparken İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan'da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Altınbaş ve Ailesi Çocukları Ağırladıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement