Aktaş Holding'e Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi - Son Dakika
Güncel

Aktaş Holding'e Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Aktaş Holding\'e Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi

Aktaş Holding, küresel yönetim modeli çerçevesinde Yönetim Kurulu'na önemli bir ismi ekledi.

23.07.2013 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de, denetim konusu dâhil, çok değişik konularda yayımlanmış çalışmalarıyla da bilinen Cahit YERCİ, Aktaş Holding bünyesinde finansal ve hukuksal konulardan sorumlu bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 80'den fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça grubunda dünyanın en geniş ürün gamına sahip şirketleri bünyesinde barındıran Aktaş Holding, küresel yönetim modeli çerçevesinde Yönetim Kurulu yapısını zenginleştiriyor.

Türkiye'nin hava süspansiyon sistemleri üretimi konusunda lider firması olan Aktaş Holding, 2023 yılında dünyada da kendi sektöründe liderlik hedefliyor. Uzun dönemli planlama çerçevesinde ise yönetim yapılanması zenginleştiriliyor.

Bu çalışmalar bağlamında Türkiye'de yayınlanmış kitapları ve makaleleri ile de tanınan ve Maliye Bakanlığı bünyesinde önemli görevler almış olan Cahit YERCİ Aktaş Holding Yönetim Kurulu'na atandı. Cahit YERCİ finansal ve hukuksal konulardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra Denetim Komitesi Başkanı olarak görev yapacak.

Bu atama ile Aktaş Holding Yönetim Kurulu yapısı profesyonel bir kimlik kazandı. Yönetim Kurulu Başkanlığını Şahap AKTAŞ'ın yaptığı Aktaş Holding bünyesinde Serkan AKTAŞ, İlknur AKTAŞ, Cahit YERCİ ve Sami EROL Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktaş Holding'e Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement