Aksaray Belediyesi Uluırmak Kanalını Temizliyor - Son Dakika
Güncel

Aksaray Belediyesi Uluırmak Kanalını Temizliyor

Aksaray Belediyesi Uluırmak Kanalını Temizliyor

Aksaray Belediyesi, Uluırmak kanalında görüntü kirliliğini önlemek için temizlik çalışması başlattı. Kanal içine atılan çöpler temizlenirken su birikintilerinin neden olduğu sazlıklar da ortadan kaldırılıyor. Ayrıca kanalda insan sağlığına zararlı olabilecek vektörlere karşı dezenfekte çalışması da yapılıyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, temizlik çalışmasının belirli periyotlarla devam edeceğini ve vatandaşların kanalı kirletenleri uyarmasını istedi.

19.07.2023 14:40

Aksaray'ın bir ucundan diğer ucuna kadar geçen ve adeta çöplüğe dönüşen Uluırmak kanalı Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.

Aksaray Belediyesi, görüntü kirliğini önlemek için Uluırmak kanalında temizlik çalışması başlattı. Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin simgesi haline gelen Uluırmak hattı boyunca detaylı bir çalışma başlattı. Uluırmak kanalında su seviyesinin düştüğü bölgelerde süren çalışmada kanal içine atılan çöpler temizlenirken su birikintilerinin neden olduğu sazlıklar kepçelerle ortadan kaldırılıyor. Yıl içerisinde belirli periyotlarla temizlenen Uluırmak'ta insan sağlığına tehdit edebilecek vektör gibi zararlılara karşı dezenfekte çalışması da başladı. Belediye Başkanı Evren Dinçer, kentin simgesi haline gelen Uluırmak kanalında belirli periyotlarla temizlik çalışmasının süreceğini işaret etti. Belediye Başkanı Dinçer, ayrıca vatandaşların Uluırmak kanalını kirletenleri uyarmasını istedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksaray Belediyesi Uluırmak Kanalını Temizliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement