Akrobasi Pilotlarından Muhteşem Gösteri - Son Dakika
Güncel

Akrobasi Pilotlarından Muhteşem Gösteri

Akrobasi Pilotlarından Muhteşem Gösteri

Uçakları ile inanılmaz manevralar yapan pilotların gösterisi nefes kesti.

12.05.2013 16:51  Güncelleme: 17:30

Hezarfen Havaalanı'nda Hava Harp Okulu'nun organizasyonunda yapılan Future of Flight (geleceğin uçak dizaynı) yarışmasının finalinden sonraki inanılmaz akrobasi gösterileri, izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Büyükçekmece'deki Hezarfen Havalanı'na sabahın erken saatlerinde gelen yaklaşık 20 bin kişi bugün havacılığa doydu. Hava Harp Okulu'nun organizasyonunda yurtdışından çok sayıda askeri okul öğrencisinin katıldığı Future Flight Design yarışması gerçekleştirildi. Yarışmanın hemen ardından sahneye çıkan Türk Yıldızları, Solo Türk ve akrobasi pilotları Murat Öztürk ile Muzaffer Öztürk akrobasi gösterileriyle izleyenlere görsel ziyafet sundu. Uçakları ile inanılmaz manevralar yapan pilotların gösterisi nefes kesti. Havacılığa gönül verenler jet sesine doyarken, ultralight (motorlu çok hafif hava aracı) gösterileri de keyifli anlar yaşattı.

Satış standlarında ise filo şapkaları, fularlar büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılanlar Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın da katıldığı başarılı organizasyonları daha sık görmek istediklerini dile getirdiler. - İstanbul/ Büyükçekmece

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akrobasi Pilotlarından Muhteşem Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement