Akil İnsan Toplantısına Türk Bayrağı Akil İnsan Toplantısına Türk Bayrağı - Son Dakika
Güncel

Akil İnsan Toplantısına Türk Bayrağı Akil İnsan Toplantısına Türk Bayrağı

Akil İnsan Toplantısına Türk Bayrağı Akil İnsan Toplantısına Türk Bayrağı

Akil İnsan İç Anadolu Bölgesi heyetinin bugün Konya Dedeman Otel'de sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle yaptığı birinci toplantıda salonda Türk bayrağının olmamasına tepki gösterilmesinin ardından öğleden sonra yapılan toplantının ikinci...

13.04.2013 19:43

Akil İnsan İç Anadolu Bölgesi heyetinin bugün Konya Dedeman Otel'de sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle yaptığı birinci toplantıda salonda Türk bayrağının olmamasına tepki gösterilmesinin ardından öğleden sonra yapılan toplantının ikinci bölümde salona Türk bayrağı kondu.

AKİL İNSANLAR, BDP'LİLERLE BULUŞTU

Toplantının ikinci bölümüne, çoğunlu BDP üyesi ve BDP'nin uzantısı sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı. Toplantı sırasında otele spor yapmaya gelen bir kişi, salona girerek, toplantıdan birçok kişinin haberi olmadığını, toplantının belirli kişilerle yapıldığını belirterek tepkisi gösterip, salondan ayrıldı. Davetlilerden birinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı PKK'lıların Suriye'ye gittiği yönünde açıklamasının olduğunu ve bunun doğru olup, olmadığını sorması üzerine toplantıyı yöneten heyet sekreteri Cemal Uşşak, terör örgütünün içinde Suriye kökenli Kürtlerin olduğunu hep bilindiğini bunlarında nasıl geldilerse, öyle gittiklerini belirtti. Toplantıda heyette bulunan Celalettin Can da salondaki Kürt kökenli davetlilere Kürtçe seslenerek, "Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ben de sizden biriyim. Ben de bu toplumda yaşayan bir Kürt vatandaşıyım ve bu sürece Kürt vatandaşı olarak yeterince katkı sağlayacağımı düşünüyorum" dedi. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akil İnsan Toplantısına Türk Bayrağı Akil İnsan Toplantısına Türk Bayrağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement