İki ailenin birbirine girdiği kavgada silahlar patladı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

İki ailenin birbirine girdiği kavgada silahlar patladı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde husumetli iki akraba aile arasında silahlı kavga çıktı. Feci olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ölen kişinin yakınları ise karşı tarafın araçlarını yaktı.

18.07.2023 22:41  Güncelleme: 11:24

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Korkunç olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Yaşamını yitiren şahsın ailesi ise karşı ailenin ev ve arabalarını ateşe verdi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Ekinyazı Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan akraba iki aile fertleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve silahın kullanıldığı kavgada Ahmet Ö. (25) öldü, 6 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

ARAÇLARI YAKTILAR

Öte yandan ölüm haberine alan Önal ailesi üyeleri kavgaya karışan tarafların ev ve arabalarını ateşe verdi. Kavga nedeniyle jandarma ve polis mahallede yeni bir olay yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemi aldı. Jandarma kavgaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İki ailenin birbirine girdiği kavgada silahlar patladı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İki ailenin birbirine girdiği kavgada silahlar patladı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement